Videomateriaalin etsiminen

Shutterstock tarjoaa monenlaisia hakutyökaluja, joita käyttämällä löydät sopivan videoleikkeen. Ne ovat hyödyllisiä siksikin, että lisäämme joka viikko lähes 100 000 uutta videoleikettä!

Haku avainsanalla
Onko sinulla jonkinlainen käsitys siitä, mitä tarvitset? Silloin avainsanalla hakeminen on hyvä keino aloittaa. Voit syöttää mitä tahansa mitä mieleen juolahtaa, ja meidän hakutyökalumme löytävät sen (mikäli se on meidän kirjastossamme). Liikaa tuloksia? Rajaa hakua syöttämällä lisää hakusanoja.

Suodattimet
Voit myös suodattaa niitä hakutulosten vasemmalla puolella olevan valikon hakutyökaluilla.

• Resoluutio - näyttää tulokset tasolla SD, HD tai 4K
  • Lisenssi - suodattaa toimitukselliset tai ei toimitukselliset lisenssit
  • Ihmiset - näyttää videot, joissa on ihmisiä
  • Kategoria - valitsee eri kategorioista/aiheista
  • Artisti - etsii videoita tietyltä artistilta (avustajalta)

​Tulosten lajittelu
Voit myös valita, kuinka tulokset lajitellaan:

• Uudet - näyttää ensin uusimman sisällön
  • Suositut - näyttää ensin suosituimman sisällön
  • Relevantit - näyttää ensin relevanteimman (asiaankuuluvimman) sisällön (avainsanan perusteella)
  • Satunnainen - näyttää hakutulokset satunnaisessa järjestyksessä

Tarvitsetko jonkin tietyn videoleikkeen?
Jos tiedät videon ID-numeron (tunnistenumeron), voit syöttää sen hakupalkkiin, jolloin pääset suoraan kyseiseen videoon.

Katso lataushistoriasi
Jos olet ladannut aikaisemmin videoleikkeen, se näkyy lataushistoriassasi.