Videoiden uudelleenlataus


Shutterstock-tililläsi voit ladata minkä tahansa aiemmin ladatun videoleikkeen uudelleen riippumatta siitä, onko tuotteen tilaus voimassa vai ei. Kun olet ladannut videoleikkeen kerran, voit palata takaisin milloin tahansa ja ladata sen uudelleen.

Uudelleenlataus ei vaikuta mitenkään mihinkään aktiivisiin tilauksiisi, joten siitä ei tarvitse maksaa uudelleen. Kun lataat videoleikkeen, huomaat sen ilmestyvän lataushistoriaasi. 

Jos tämän toiminnon kanssa ilmenee ongelmia, ota epäröimättä, meihin yhteyttä!
  • Oliko tästä artikkelista apua?

Etkö löydä etsimääsi?