Uuden suunnitelman lataaminen Google Drive -pilvipalveluun

Muuan Shutterstock Editorin mainio ominaisuus on se, kuinka helppo valmiita kuvasuunnitelmia on tallentaa, jakaa ja viedä. Perinteisellä kuvaeditorilla luotuja suunnitelmia voi olla hankala tallentaa. Vaikeuksia aiheuttavat tiedostojen yhteensopivuus ja muut rajoitukset. Koordinoituja suunnitteluprojekteja kehittävän tiimin jäsen joutuu käyttämään paljon aikaa keksiäkseen helppoja keinoja jakaa tiedostoja ja tehdä yhteistyötä verkon yli. Jo järjestelmän pystyttäminen voi viedä pitkään, ja kun se on "valmis", sen hiominen voi viedä viikkoja, jopa kuukausia.
 
Shutterstock Editor on verkon yli käytettävä suunnittelusovellus, jolla suunnitelmia on helppo jakaa ystäville, sukulaisille, työtovereille ja muille suunnittelijoille. Meidän ohjelmassamme on Jaa-toiminto, jolla voit hetkessä viedä valmiita tai keskeneräisiä töitäsi moniin suosittuihin kohteisiin, mukaan lukien Google Drive. Tämä pilvipalvelu sopii mainiosti moniin tarkoituksiin kuten henkilökohtaisiin ja yhteistyössä toteutettaviin suunnitteluprojekteihin.
 
Tallentaminen Google-tilille
Google Drive on kätevä tallennusratkaisu, joka sisältyy moniin Gmail-tileihin. Tilin avaaminen vie vain muutaman minuutin, ja sen voi tehdä Googlen kotisivulta. Saat paljon ilmaista tallennustilaa, jota voi käyttää asiakirjojen, laskentataulukoiden, valokuvien, suunnitteluprojektien, video- ja audiotiedostojen ja kaikenlaisen muun järjestämiseen.
 
Kätevintä on, jos olet jo kirjautunut Google- tai Gmail-tilillesi toisella välilehdellä tai toisessa ikkunassa. Seuraavaksi klikkaa editorin Lataa-painiketta ja valitse vaihtoehto "tallena sijaintiin Google Drive" (sinua pyydetään ehkä antamaan salasana). Klikkaa sitten pyydettyjä painikkeita, ja tiedostosi näkyy muutamassa sekunnissa Google Drive -tililläsi. Suurten tiedoston tallennus voi viedä aikaa, joten älä sulje ikkunaa tai välilehtiä tallennuksen aikana.
 
Kun tiedosto on Google Drivessa, sen voi lähettää sähköpostitse ystäville tai työtovereille, ladata kodin tai työpaikan tietokoneelle tai lähettää takaisin editoriin yhtenä kuvana, jota voi muokata sovelluksen omilla työkaluilla.
 
Kuvan tallennus editoriin
Editor antaa vapauden tallentaa keskeneräisen työn editoriin, kun kirjaudut sisään Shutterstock-tililläsi. Vaikka sekä Shutterstock Editorin että Shutterstockin käyttäjätilien käyttö on ilmaista, ennen tallentamista pitää hankkia latauskrediittejä. Kun olet tallentanut valmiit työsi tietokoneellesi, voit lähettää ne:

  • Omalle Facebook-tilillesi

  • Omalle Twitter-tilillesi

  • Omaan blogiisi tai yrityksesi blogiin

  • Henkilökohtaiseen valokuva-albumiisi

  • Mille tahansa hallinnoimallesi verkkosivustolle

Krediittinipun (bundlen) ostaminen on kustannustehokkain tapa varmistaa, että kaikki sujuu. Latauskrediittejä voi käyttää myös editorin Jaa-toiminnon käyttöön. Kokeile tätä toimintoa valitsemalla sovellusnäkymässä oikealla näkyvän Jaa-painikkeen. Kuten näet, voit lähettää valmiin työsi Google-tiliisi liittyvän pilvitallennuspalveluun.
 
Kuvien jakaminen on nopea ja helppo tapa tehostaa yhteistyötä ja virtaviivaistaa tiimin jäsenten välistä kommunikaatiota. Kokeile näitä toimintoja jo tänään.

Huomautus: Suunnitelmien tallennus Dropbox- ja Google Drive-palveluihin on vain Editor Pro -käyttäjien käytettävissä.

  • Oliko tästä artikkelista apua?

Etkö löydä etsimääsi?