Työn tallentaminen editoriin

Shutterstock Editorissa on miljoonittain kuvia, tonneittain mahtavia suodattimia ja lukuisia muita suunnittelutyökaluja, joten sillä on helppo toteuttaa visioitasi. Kun olet luonut jotain erityistä, haluat tietysti tallentaa sen. Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla tallennat ja löydät työsi hetkessä.

1. Tallennus työn aikana
Tärkeimpiä asioita on muistaa tallentaa työ, kun olet sitä työstämässä. Älä tee sitä virhettä, että tallennat työn vasta kun se on valmis — jos teet niin, voit menettää kaiken, jos sinut keskeytetään. Tallentaaksesi työn aikana siirry ylävalikkoon. Siellä on Tiedosto-valikko, josta voit valita kohdan "Tallenna". Voit tehdä sen myös näppäilemällä Ctrl + S, tai jos käytät Mac-tietokonetta, Command + S.

2. Nimen antaminen ja tallennus työn valmistuttua
Toimi samalla tavalla kuin silloin, kun tallennat työstämisen aikana. Siirry taas ylävalikkoon, josta löytyy Tiedosto-valikko. Valitse kohta "Tallenna nimellä" nimetäksesi ja tallentaaksesi työn. Nimi ilmestyy ylävalikkoon Tiedosto-valikon oikealle puolelle. Jos haluat muuttaa nimen, klikkaa kenttää ja kirjoita siihen uusi nimi. Näin varmistat, että työsi on tallessa ja käyttövalmis.

3. Työn etsiminen Tallennettu-paneelista
Kun valitset kohdan "Tallenna nimellä", huomaat, että ruudun mukaan työ tallennetaan paneeliin "Suunnitelmat". Suunnitelmat-paneeliin menevät kaikki kuvaeditorissa tekemäsi ja tallentamasi työt. Löydät kaikki tallentamasi työt menemällä kangastyökalupalkkiin. Sieltä pitäisi löytyä kansioita muistuttava kuvake, jonka nimen "Suunnitelmat (D)" pitäisi ilmestyä näkyviin, kun viet kohdistimen sen päälle. Jos kuvake löytyy, sitä klikkaamalla avautuu Suunnitelmat-paneeli. Paneelin saa auki ainakin painamalla pikanäppäintä D.

4. Tallennetun työn jakaminen tai lataaminen
Kun olet luonut, tallentanut ja etsinyt työsi Shutterstock Editorista, voit jakaa tai ladata sen niin kuin haluat. Ylävalikossa on kaksi painiketta, joilla voit tehdä sen. Kun olet jakanut, ladannut hienon työsi ja nauttinut siitä, voit palata siihen milloin tahansa käynnistämällä Shutterstock Editorin ja etsimällä Suunnitelmat-paneelin!