Kuinka tilin tietoja muutetaan?

Tilisi tietojen tarkasteleminen ja muokkaaminen on helppoa. Kirjaudu ensin Shutterstock-tillillesi sähköpostiosoitteellasi/käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. Sivun vasemman reunan valikossa näet useita luokkia:

• Tilaukset: katso tilauksiasi, kytke automaattinen uusiminen päälle/pois ja katso tilauksesi vanhenemispäivä ja jäljellä olevat lataukset

• Profiili: muuta tilin tietoja kuten salasana ja yhteystiedot

• Laskutus: päivitä luottokorttisi arkistossa (jos on) ja laskutusosoite

• Ostohistoria: kaikki ostosi (myös kuitit/laskut)

• Mieltymykset: muuta viestintä- ja näyttöasetuksia