Taustan poistaminen Shutterstock Editorilla

Shutterstock Editor on ilmainen, helppo ja tehokas graafinen suunnittelutyökalu, joka auttaa sinua muokkaamaan ja luomaan kauniita kuvia. Valitse miljoonien rojaltivapaiden kuvituskuviemme kirjastosta (tai lataa omasi sivustolle) luodaksesi ammattimaisia sosiaalisen median julkaisuja, mainoskampanjoita ja paljon muuta!

Taustojen poistaminen ja objektien eristäminen editorilla on yksinkertaista.

• Varmista, että kuva, jota haluat käsitellä, on valittuna napsauttamalla sitä.

• Napsauta oikealla puolella olevaa työkalupaneelin "taustanpoistotyökalu"-kuvaketta (sitä, joka näyttää pyyhekumilta). Tämä avaa taustanpoistotyökaluikkunan. Jos et pysty napsauttamaan kuvaketta, varmista, että kuva, jota haluat käsitellä, on valittuna.

• HUOMAUTUS: Shutterstockin kuvien tulee olla lisensoituja ennen kuin taustan voi poistaa. Jos kuvaa ei ole vielä lisensoitu, siitä ilmoittava viesti tulee näkyviin. Valitse, mitä tilausta haluat käyttää ja napsauta "Lisensoi ja jatka" -painiketta.

• Kun taustanpoistotyökalu avautuu, se korostaa poistettavan alueen automaattisesti keltaisena. Työkalulla saattaa kestää muutama sekunti taustan tunnistamisessa. Näet oikeassa paneelissa pienen esikatselukuvan poistettavasta alueesta. Jos olet tyytyväinen automaattiseen valintaan, napsauta "Tee muutokset" -painiketta.

• Jos ehdotettu valinta ei ole täydellinen, määritä valittu alue oikeassa paneelissa olevilla työkaluilla. Käytä "Sivellin + Lisää" -painiketta ja merkitse säilytettävät alueet ja "Sivellin – Poista" -painiketta merkitäksesi poistettavat alueet. Käytä Siveltimen koko -liukusäädintä muuttaaksesi siveltimen kokoa. "Palauta alkuperäiseksi" -painikkeen napsauttaminen palauttaa kuvan alkuperäiseksi.

• Kun olet tyytyväinen valittuun alueeseen, napsauta "Käytä"-painiketta poistaaksesi taustan ja eristääksesi objektin.

• Jos haluat, että eristetty objekti on läpinäkyvällä taustalla, siirry taustan valintaan työkalupaneelin alaosassa. Valitse Kuva-pudotusvalikossa Väri ja siirrä sitten Opasiteetti-liukusäädin arvoon 0 %.

• Nyt kun olet poistanut taustan ja eristänyt objektin, voit lisätä sen toiselle taustalle, lisätä tekstiä, suodattimia tai muunlaisia erikoisefektejä tehdäksesi kuvasta ainutlaatuisen.