Suunnitelman jakaminen sosiaalisessa mediassa

Ainoa hienon projektin luomista parempi asia on sen esittely ja jakaminen ihmisille, jotka arvostavat työtäsi. Shutterstock Editor on täydellinen työkalu suunnitteluprosessin jokaiseen vaiheeseen. Miljoonilla rasteri- ja vektorikuvilla ja piirroksilla — tai mahdollisuudella käyttää omia kuviasi — voit luoda melkein mitä tahansa ja jakaa sen saumattomasti innokkaan Twitter tai Pinterest-yleisön kanssa. Nämä vinkit ovat johdanto siihen, kuinka voit esitellä Shutterstockin suunnittelutyökalulla luomiasi töitä some-palveluissa.

1. Tallenna, nimeä ja sitten jaa
Ennen kuin voit viedä töitäsi Twitteriin  tai Pinterestiin , sinun pitää tallentaa työsi ja antaa sille nimi. Navigoi sitä varten ylävalikkoon ja valitse Tiedosto-valikko. Siitä voit valita kohdan "Tallenna nimellä" ja antaa työstämällesi projektille nimen. Kaikkiin tallennettuihin projekteihin pääsee valikosta "Suunnitelmat". Siten voit halutessasi katsoa ja käsitellä projektia ja jakaa sen uudelleen. Tallennettuun työhön menemiseksi mene kangastyökalupalkkiin ja valitse tiedostoilta näyttävä kuvake, jonka nimi on Suunnitelmat. Vaihtoehtoisesti voit käyttää pikanäppäintä M.

2. Jakaminen suoraan some-alustoille
Kun olet tallentanut työsi, olet valmis julkaisemaan sen ja jakamaan sen yleisöllesi. Mikä olisi parempi paikka tehdä se kuin Twitter? Se on mainio keino, kun haluat tavoittaa suuren yleisön ja lisätä julkaisuun lyhyen kommentin. Pinterest sopii hyvin hyödyllisille projekteille, joita voidaan levittää tietyssä yhteisössä.

Suunnitelmien julkaiseminen on helppoa: ylävalikossa oikealla on harmaa painike, jossa lukee Jaa / Share. Kun klikkaat sitä, sinulle annetaan mahdollisuus jakaa joko Twitterissä tai Pinterestissä. Kun klikkaat sitä, sinua pyydetään kirjautumaan sisään ja antamaan Shutterstockille oikeus päästä profiiliisi. Sitten voi muokata ja mukauttaa (kustomoida) julkaisua ja jopa liittää siihen hashtageja kuten #MadeWithEditor.

3. Jakaminen linkin kautta
On vielä yksi tapa jakaa Shutterstock Editorissa luomiasi suunnitelmia. Twitterissä ja Pinterestissä julkaisemisen lisäksi suunnittelutyökaluun on rakennettu keino luoda uniikkeja, työhösi suoraan liittyviä linkkejä. Voit luoda oman uniikin linkkisi menemällä takaisin edellä mainittuun painikkeeseen  Jaa / Share , valitsemalla kohdan "Kopioi linkki / Copy link" ja kopioimalla generoidun URL-osoitteen. Linkki on julkinen ja ohjaa katsojat projektiisi sellaisena kuin se näkyy työkalun kankaalla.

Huomautus: Editor Basic -käyttäjät näkevät aina merkinnän "Made with Shutterstock Editor" some-palveluihin jakamiensa suunnitelmien oikeassa alanurkassa.