Shutterstockin Team Experience -palvelun perusasiat

Shutterstockin Team Experience, tiimikokemus, on tehokas tapa tehdä tiimiyhteistyötä. Tiimien pääkäyttäjät voivat kutsua ja poistaa käyttäjiä ja hallinnoida tilauksia. Tässä lisää tietoja tarjotuista Team Experience -palvelun toiminnoista.

Mikä on tiimin pääkäyttäjän, administraattorin, ja tiimin jäsenten välinen ero?

 

ToimintoTiimin pääkäyttäjä eli administraattoriTiimin jäsen
Tiimin jäsenten kutsuminen ja hallinnointi
Suunnitelmien hankkiminen ja hallinnointi
Maksuprofiilien hallinnointi
Lataus
Tiimin lisenssihistorian tarkastelu ja uudelleenlataukset
Kokoelmien luonti ja jakaminen


Pääkäyttäjät


Voiko tiimin pääkäyttäjä eli administraattori valita tiimilleen nimen?

Kyllä. Tiimien pääkäyttäjiä kehotetaan valitsemaan tiimeilleen nimet ja avatarit, josta tiimit kirjauduttaessa tunnistetaan. 

 

Kuinka tiimien pääkäyttäjät voivat muuttaa tiimiensä nimet ja avatarit?

Tiimien pääkäyttäjät voivat muuttaa tiimiensä nimet ja avatarit milloin tahansa. Klikkaa tiimisi nimen vieressä olevia kolmea vaakasuoraa pistettä ··· saadaksesi lisää vaihtoehtoja. 
 


Anna tiimillesi sitä tai tilin käyttötapaa kuvaava nimi.

Lataa järjestelmään tiimiäsi sitä tai tilin käyttötapaa kuvaava avatar. Vaihtoehtoisesti voi valita jonkin tarjolla olevista avatareista.

 

Kuinka tiimien pääkäyttäjä eli administraattori kutsuu tiimiin uusia käyttäjiä?

Shutterstockin Team Experience tarjoaa tiimin jokaiselle jäsenelle omat sisäänkirjautumistiedot ja antaa tiimin pääkäyttäjälle mahdollisuuden kutsua tiimiin uusia jäseniä siihen määrään saakka, joka valittiin silloin kun tiimi alun perin hankittiin. Tiimin pääkäyttäjä eli administraattori kutsuu tiimiin uusia käyttäjiä näin:

1. Klikkaa Shutterstock-sivun oikeassa ylänurkassa olevaa kohtaa “My Account” / "Oma tilini", ja valitse sitten kohta “Team”/"Tiimi".

2. Tämä vie sinut tiimisi päänäkymään:

3. Klikkaa tiimin päänäkymässä punaista painiketta “Invite”/"Kutsu" ja syötä sähköpostiosoitteet.

Jos käyttäjällä, jota olet kutsumassa, on jo Shutterstock-tili, hän voi liittyä tiimiin omalta nykyiseltä tililtään, mikäli hänellä ei ole aktiivista tilausta. Jos hän ei ole vielä Shutterstockin aktiivinen käyttäjä, hän kirjautuu automaattisesti sellaiseksi kutsun hyväksyessään.

Kuinka tiimin pääkäyttäjä eli administraattori hallinnoi odottavia kutsuja?

Klikkaa kutsun vieressä olevia kolmea vaakasuoraa pistettä ··· saadaksesi lisää vaihtoehtoja. Tiimien pääkäyttäjät voivat kutsua uudelleen (Re-invite), kopioida kutsulinkin (Copy) tai poistaa (Remove):

  • Kutsuminen uudelleen (Re-invite): Kutsuviesti lähetetään käyttäjälle uudelleen.

  • Kutsulinkin kopiointi (Copy): Klikkaa linkkiä "copy the invitation" / "kopioi kutsu". Tiimin käyttäjä voi lähettää tämän linkin käyttäjille, joilla on ongelmia kutsun saamisessa sähköpostitse.

  • Poistaminen (Remove): Käyttäjälle lähetetyn odottavan kutsun peruminen.

Tiimin jäsenet

Kuinka uudet käyttäjät hyväksyvät kutsun liittyä tiimin jäseneksi?

Kutsu liittyä tiimin jäseneksi on helppo hyväksyä. Tästä näet miten:

Kun pääkäyttäjä kutsuu sinut liittymään tiimiin, saat sähköpostiviestin, jossa on linkki jonka avulla pääset alkuun. Aloita klikkaamalla “Get Started” / "Aloita".

Jos olet uusi Shutterstockin asiakas, luo tilisi valitsemalla salasana, jolloin liityt automaattisesti tiimin jäseneksi.

 

Jos sinulla on jo Shutterstock-tili, anna nykyinen salasanasi, jolloin liityt automaattisesti tiimin jäseneksi.

Kirjautumisen jälkeen sinua pyydetään syöttämään nimesi, jotta tiimisi pääkäyttäjä ja jäsenet tunnistavat sinut.

Klikkaa sitten “Join team” / "Liity tiimiin", jolloin näet tilisivusi ja sen yläreunassa tervetuloa-toivotuksen. Siinä kaikki. Nyt voit alkaa käyttää uuden tiimisi tilausta ja tehdä yhteistyötä tiimin muiden jäsenten kanssa!

 

Jos haluat lisää tietoa Team Experience -tilauksista tai katsoa esittelyn, klikkaa tästä .

Jos tarvitset tukea Team Experience -tilisi kanssa, ota epäröimättä yhteyttä meidän asiakaspalvelutiimiimme!

  • Oliko tästä artikkelista apua?

Etkö löydä etsimääsi?