Shutterstock iOS- ja Android-laitteisiin.

Etsi. Löydä. Luo. Lataa Shutterstock iOS- ja Android-laitteisiin.

• Tutki kuvia ja videoita ja koe mahtava selailuelämys.
  • Etsi ja katsele miljoonia Shutterstock-kuvia ja -videoita.
  • Luo ja jaa kuvakokoelmia helposti liikkeellä.
  • Lataa kuvia ja videoleikkeitä laitteeseesi käyttäen erilaisia tarjolla olevia tilauksia.
  • Osta yksittäisiä kuvia, kuvapaketteja ja videoleikkeitä suoraan sovelluksen kautta.
  • Tarkastele lisenssihistoriaasi – myös muihin laitteisiin tai muille alustoille ladattuja kuvia.

Kuinka sisältöä ladataan mobiilisovelluksia käyttämällä?

Etsi kuva tai videoleike, josta pidät, katso sitä napsauttamalla ja näet sen alla olevan punaisen painikkeen "Lataa"/"Download". Valitse tilaus, jota haluat käyttää, ja haluamasi kuvakoko tai resoluutio, ja paina "Vahvista lataus"/"Comfirm Download". Kuva tai videoleike latautuu laitteeseesi. Jos sinulla ei ole aktiivista tilausta, näet "Lataa"/"Download"-painikkeen tilalla "Osta"/"Purchase"-painikkeen. Napsauta sitä ja valitse kuvakoko tai resoluutio ja tilaus, paina "Vahvista osto"/"Confirm Purchase", ja sisältö latautuu kamerasi rullaan.

Huomaa: vektorikuvia voi ladata ja tallentaa, mutta niitä ei voi avata mobiililaitteilla.

Latasin kuvan tai videoleikkeen laitteeseeni. Mihin se meni?

Sovellus pyytää usein lupaa ladata kuvia tai videoleikkeitä laitteeseesi. iOS-laitteessa mene sovelluksen asetuksiin (Settings) ja varmista, että "Tallenna kameran rullaan"/"Save to Camera Roll" on valittu. Android-laitteessa mene sovelluksen asetuksiin ja varmista, että "Tallenna SD-kortille"/"Save to SDCARD" on ruksattu. Tällöin kuva tallentuu pääalbumiisi, vaikka laitteessasi ei olisi SD-korttia.

Kun olet varma, että nämä luvat on annettu, voit ladata sisällön uudelleen, minkä jälkeen sen pitäisi löytyä pääalbumistasi.

Tarvitsenko Shutterstock-tilin?

Voit käyttää Shutterstockia iOS- tai Android-laitteella ilman Shutterstock-tiliä, mutta jos sinulla on tili, voit tallentaa kuvia ja käsitellä kuvakokoelmiasi. Kirjaudu sillä samalla käyttäjänimellä ja salasanalla, jolla menet sivustolle www.shutterstock.com. Jos sinulla ei ole tiliä, voit luoda ilmaisen selailutilin sovellukseen.

Kuinka paljon sovellus maksaa?

Shutterstock iOS- ja Android-laitteille on ilmainen.