Shutterstock Select

Shutterstock Select on meidän premiumtason tekijänoikeusvapaa videokokoelmamme. Nämä videot ovat elokuvatason kameroita ja objektiiveja käyttävien ammattilaisten luomia. Sisältö vaihtelee — autenttisista elämän hetkistä tehokkaisiin toimintavideoihin ja avauskuviin, jotka auttavat tunnistamaan esimerkiksi kuvauspaikan — saatavana resoluutioina 4K ja HD.

Olemme havainneet, että asiakkaat etsivät yhä enemmän tällaista laadukasta sisältöä. Kysyntään vastataksemme olemme päättäneet lanseerata uuden Shutterstock Select -osion, josta tällaista premiumsisältöä löytyy.

Mitkä ovat Select-videoiden tekniset vaatimukset?
Select-video on teknisesti laadukas video, jolla on suuri tuotannollinen arvo. Shutterstock Select tarjoaa sisältöä, joka on kuvattu huippuluokan laitteilla, mukaan lukien RED-elokuvaobjektiivit vähintään resoluutiolla 4K sekä 422 HQ -koodekki.

Mitä Shutterstock Select -video maksaa?
Select-vidot maksavat 399 US-dollaria / videoleike, ja niitä on saatavana resoluutioilla HD ja 4K (4K-resoluutio ei nosta videon hintaa). Select-videoleikkeen ostaaksesi käy videon tietosivulla ja lisää video ostoskoriisi. Huomaa, että Select-sisältöä voi ostaa vain "a-la-cart" luottokortilla. Paketteja ei voi käyttää Select-sisällön ostamiseen.

Kuinka löydän Shutterstock Select -sisältöä?
Select-sisältö näkyy oletuksena normaaleissa videoiden hakutuloksissa. Niitä näytetään sen mukaan, kuinka hyvin ne vastaavat hakuasi. Jos haluat nähdä nimenomaan Select-sisältöä hakusi tuloksissa, klikkaa muiden hakusuodattimiesi yläpuolella olevaa “Shutterstock Select” -suodatinta.

Select-sisältö on merkitty hakutuloksissa aina S-kuvakkeella.

Mitä Shutterstock Select -sisällöllä voi tehdä?
Select-sisältöä voi käyttää kaikilla Standard-videolisenssin (vakiolisenssin) sallimilla tavoilla. Lue lisää meidän videolisensseistämme.