Shutterstock Editor: Oman sisällön lataaminen Shutterstockiin

Editor tekee oman, muun kuin Shutterstock-sisällön lataamisen helpoksi niin, että voit kustomoida suunnitelmiasi edelleen. Tästä on apua erityisesti kun suunnitelmiin halutaan lisätä yrityksen logo.

Omaa sisältöä ladataan editoriin näin:
  1. Kirjaudu Shutterstock-tilillesi ja avaa Editor
  2. Klikkaa vasemman valikkorivin kohtaa “My Content”
  3. Klikkaa seuraavaksi “Uploads”
  4. Sieltä voit joko vetää ja pudottaa tiedostoja tietokoneestasi tai selata tietokoneesi sisältöä ja valita halutun tiedoston klikkaamalla kohtaa “Upload an image”
  5. Kun tiedosto on ladattu editoriin, voit käyttää sitä muihin suunnitelmiin niin kauan kuin olet kirjautuneena samalle Shutterstock-tilille
Mitä Shutterstock Editoriin voi ladata?
Voit ladata JPG- ja PNG-kuvia, joiden koko on korkeintaan 25 Mt. Yhdelle Shutterstock-tilille voi ladata korkeitaan 100 tiedostoa.

Tilille ladattavaa sisältöä koskeva huomautus: Shutterstock käyttää tilillesi lataamaasi sisältöä yksinomaan siihen, että voit käyttää sitä editorissa. Emme myy, lisensoi, jaa tai käytä sisältöäsi millään muulla tavalla.

Katso se alusta loppuun: