Omien kuvien lähettäminen Shutterstock Editoriin

Editor on tehokas kuvaeditori, jonka ovat kehittäneet Shutterstockin kuva-asiantuntijat. Sen lisäksi että annamme sinulle pääsyn valtavaan hienojen valokuvien, piirrosten ja vektorikuvien kokoelmaan editorissa käytettäväksi, voit myös siirtää omia kuviasi ohjelmalla muokattavaksi. Siten voit luoda itse muokkaamiasi kuvia, joita voit käyttää tuotegrafiikoissa, kampanjamateriaaleissa ja lukemattomissa muissa tarkoituksissa.

Kuvan hakeminen omalta työpöydältäsi tai tililtäsi
Aloita klikkaamalla vasemmalla olevassa työkalupalkissa olevaa hakukuvaketta. Avautuu valikko. Siitä voit valita kolme eri tapaa tuoda kuva editoriin käytettäväksi:

• Lataa kuva: Tästä voit etsiä haluamasi kuvan tietokoneen kansioista. On hyvä ajatus tallentaa kuva työpöydälle. Silloin se löytyy nopeasti, kun olet valmis siirtämään sen editoriin.

• Vedä kuva työpöydältä: Tällä voit vetää ja pudottaa tiedoston kuvakkeen latausvalikkoon.  Avaa tätä vaihtoehtoa varten kansio, jossa kuva on. Työpöytä on kätevä paikka kuvien säilytykseen. Työpöytäkansiota voi tutkia minkä tahansa tiedostoikkunan kautta. Kun tiedosto on löytynyt, paina hiiren kakkospainiketta ja pidä se painettuna, vedä tiedosto painiketta päästämättä ja pudota se painikkeen päästämällä editorin sinisen korostetun valikkoruudun päälle. Nyt kuvasi on valmis käytettäväksi.

• Kuvan lisääminen tililtäsi: Jos olet jo kirjautunut Shutterstock-tilillesi, näet aiemmin lataamasi kuvat latausvalikossa. Lisätäksesi jonkin näistä kuvista suunnitelmaasi klikkaa sitä. Sitten voit käyttää sitä kohteena kankaalla tai projektisi taustakuvana.

Jos sinulla ei ole Shutterstock-tiliä, sellaisen avaaminen vie vain muutaman minuutin eikä maksa mitään. Jäsenenä voit ladata helposti kuvia tietokoneestasi ja muokata niitä meidän tehokkaalla editointityökalullamme. Tilisi avulla voit myös ostaa latauskrediittejä, joilla voit ladata kuvan kokoelmastamme, kun on aika jakaa tai julkaista viimeistelty kuva. Voit tallentaa työsi ja jatkaa sen työstämistä milloin tahansa millä tahansa internetiin kytketyllä tietokoneella. Kirjaudu vain tilillesi, ja Shutterstock Editor on valmis.

Kuvan lataaminen tilillesi editorissa käyttämistä varten
Kuvan lisääminen henkilökohtaiselle Shutterstock-tilillesi on hyvin helppoa. Monet vaiheista ovat samoja. Aloita klikkaamalla latauspainiketta ja etsimällä tiedostokansioikkunaa käyttäen haluamasi tiedoston. Tiedoston kannattaa laittaa ensin työpöydälle tai uusiin, niitä varten luomiisi kansioihin, joista me on helppo kopioida Shutterstock Editoriin. Kun tiedostot on ladattu, näet ne henkilökohtaisessa kuvakirjastossasi. Voit käyttää niitä editorissa yksinään tai yhdessä Shutterstockin muiden upeiden kuvien kanssa. Tämä antaa lisää vapautta luoda ammattimaisia ja kiehtovia kuvituksia ilman huolta.