Miten saan kuitin?

Kuitit kaikista ostoksistasi on tallennettu Shutterstock-tilillesi. Siirry ostohistoriaasi. Siellä on rivi jokaiselle tekemällesi ostokselle. Oikeanpuoleiseen sarakkeeseen on merkitty kuitin numero. Kun klikkaat sitä, avautuu uusi ikkuna, jossa kuitti näkyy. Se sisältää seuraavat tiedot:

• Laskutusosoite

• ALV-numero, mikäli sovellettavissa

• Ostettu tuote

• Hinta erillisellä verorivillä

• Shutterstockin yhteystiedot sekä

• Ostoasi koskevat ehdot.

Kuittisi toimii myös hyvityslaskuna, jos tilillesi tehtiin hyvitys.

PDF-kuitin tulostaminen tai tallentaminen

Tulosta kuitti valitsemalla Tulosta selaimesi tiedostovalikosta. PDF-version tallennus: Kun olet klikannut Print/Tulosta, näet vaihtoehdon, josta voit tallentaa tai avata kuitin PDF-muodossa. Tarkka menettelytapa riippuu jonkin verran selaimesta.