Miten saan kuitin?

Kuitit kaikista ostoksistasi on tallennettu Shutterstock-tilillesi. Siirry ostohistoriaasi. Siellä on rivi jokaiselle tekemällesi ostokselle. Oikeanpuoleiseen sarakkeeseen on merkitty kuitin numero. Kun klikkaat sitä, avautuu uusi ikkuna, jossa kuitti näkyy.

Kuva- ja videokuitit
Kuva- ja videokuitit avautuvat uuteen selainikkunaan tulostettavassa muodossa. Kuitissa näkyvät laskutusosoite, ALV-numero (tarvittaessa), ostettu tuote, hinta, meidän yhteystietomme ja kaupan ehdot.

Musiikkikuitit
Kun klikkaat kuittilinkkiä, avautuu uusi ikkuna, jossa kuitti näkyy verkkosivustomuodossa eikä tulostusmuodossa. Kun klikkaat tällä sivulla kohtaa “Show complete order information” / "Näytä täydelliset tilaustiedot", näet kaikki tärkeät tiedot kuten ostopäivän, summan ja laskutusosoitteen.

PDF-muotoisen kuitin tallennus tai tulostus
Tulostaaksesi kuva- tai videokuitin valitse selaimen valikosta kohta Print/Tulosta. PDF-version tallennus: Kun olet klikannut Print/Tulosta, näet vaihtoehdon, josta voit tallentaa tai avata kuitin PDF-muodossa. Tarkka menettelytapa riippuu jonkin verran selaimesta.

Musiikkikuitin tulostus: kun olet avannut uuden ikkunan, näet sivun keskellä painikkeen “Print receipt” / "Tulosta kuitti". Se avaa selaimen tulostusikkunan, josta voit tulostaa kuitin. Tulostusikkunassa on myös vaihtoehto, josta voit tallentaa kuitin PDF-muodossa.