Miten kuvia ladataan?

Sinun ei tarvitse olla tilaaja voidaksesi selata yli 300 miljoonan kuvan kokoelmaa, ja voit jopa luoda oman kuvakokoelmasi ennen kuin päätät tehdä tilauksen. Kun olet valmis lataamaan kuvia, sinun tulee valita tarpeisiisi sopiva tilausohjelma, ennen kuin voit aloittaa lataamisen. Kun olet tehnyt tilauksen, on muutama helppo tapa ladata kuva.

Lataaminen kuvakokoelmasta

Jos teet latauksen kuvakokoelmasta, seuraavat vaiheet auttavat helpottamaan prosessia.

• Klikkaa kokoelmaa, josta haluat kuvan ladata

• Valitse kuva ja liikuta kohdistinta sen päällä

• Klikkaa latauspainiketta, joka näkyy kun liikutat kohdistinta

• Kun klikkaat "Lataa / Download", avautuu yhteenveto

• Valitse kuvan koko ja tilaus, jota käytät latauksessa

• Klikkaa "Lataa / Download"

• Kun kuva alkaa latautua, sinut lähetetään takaisin kokoelmasivulle ja voit käynnistää prosessin uudelleen

Olitpa luonut oman kokoelmasi tai käytitpä jotain meidän kokoelmaamme, me teemme helpoksi pitää haluamasi kuvat järjestyksessä jopa ennen tilauksen tekemistä.

Lataaminen kuvan tietosivulta

Kun teet latauksen kuvan tietosivulta, toimi näin:

• Jos lataat JPEG-kuvan, valitse kuvan koko sen vierestä: pieni, keskikokoinen tai suuri

• Neuvomme lataamaan suuren kuvan ja skaalaamaan sen sitten tarvittaessa pienemmäksi

• Klikkaa punaista painiketta "Lataa" / "Download".

• Latausikkuna avautuu

• Valitse tilaus, josta haluat kuvan ostaa. Jos sinulla on vain yksi tilaus, sitä käytetään oletuksena

• Klikkaa "Vahvista" / "Confirm" ja lataa kuva

• Kuva latautuu välittömästi valitsemaasi kansioon

Hakutulossivulta (jos sinulla on aktiivinen tilaus.)

Jos sinulla on aktiivinen kuvatilaus, voit jopa lisensoida kuvia hakutulossivulta:

• Vie kursori sen kuvan päälle, jonka haluat ladata

• Valitse kuvan Lataa/Download-painike – huomaa, että näet tämän toiminnon vain, jos sinulla on aktiivinen kuvatilaus.

• Lataus on oletuksena muodoltaan suuri JPEG-kuvissa ja vektoritiedosto .EPS-kuvissa. (Vinkki: Jos haluat nähdä lisää vaihtoehtoja, kuten kuvan koon tai vektorikuva JPEG-muodossa, valitse itse kuva)

• Latausikkuna avautuu

• Valitse tilaus, josta haluat kuvan ostaa. Jos sinulla on vain yksi tilaus, sitä käytetään oletuksena

• Klikkaa "Vahvista" / "Confirm" ja lataa kuva

• Kuva latautuu välittömästi valitsemaasi kansioon

Joissain tapauksissa valokuvaa ladattaessa sinulle tarjotaan mahdollisuus valita laajennettu lisenssi (teholisenssi). Jos valitset sen, merkitse ruutuun ruksi. Tämä on erillinen tapahtuma/lisenssi, etkä käytä siihen käytettävissäsi olevia peruslisenssin latauksia.

Ongelmia tai kysyttävää?

Pyrimme olemaan aina kaikkien asiakkaidemme käytettävissä. Vaikka joihinkin tilauksiin sisältyy kyseisen tilin hoitaja, Shutterstockin asiakaspalvelun edustaja vastaa aina puheluusi ja vastaa kysymyksiin, joita sinulla on meidän sisällöstämme, meidän tilausohjelmistamme ja siitä kuinka lataukset tehdään.

Vaikka sivustoltamme lataamisen pitäisi olla helppoa, ymmärrämme, että teknisiä ongelmia ilmenee ja että usein ne eivät ole sinun ratkaistavissasi. Jos tarvitse apua, ota yhteyttä.