Missä lataamani tiedostot ovat?

Lataus
Lataus käynnistyy tietokoneellasi automaattisesti, kun olet hankkinut käyttöoikeuden digitaaliseen tiedostoon. Selaimestasi riippuen tiedosto tallentuu suoraan joko selaimesi latauskansioon tai sinua pyydetään valitsemaan kansio, johon tiedosto tallennetaan. Tämä koskee myös lataamista Shutterstock Editorista.

Jos lataus ei käynnisty automaattisesti, voit käynnistää prosessin manuaalisesti latauksen vahvistussivulta. Jos tiedosto pitää ladata uudelleen, voit aina siirtyä lisenssihistoriaan ja ladata tiedoston uudelleen ilmaiseksi valitsemalla uuden latauskansion.

Tiedoston etsiminen
Koska kaikki Shutterstock-sisällöt on merkitty numerotunnisteella, voit etsiä tietokoneestasi kuvan, videon tai musiikkikappaleen sen tunnisteen avulla.

Shutterstock-sovellus
Lataukset tallennetaan itse sovellukseen. Sovelluksen osasta "asetukset" voit valita latausten tallennuksen myös kamerasi muistiin. Ota huomioon, että tämä kosken vain valokuvia, ei vektorikuvia.