Miksi en voi kirjautua sisään?

Vaihda salasanasi
Jos sinun on vaikea päästä tilillesi, sinun pitää ehkä vaihtaasalasanasi. Sinun pitää antaa Shutterstock-tiliisi liittyvä sähköpostiosoite. Tähän sähköpostiosoitteeseen saamassasi vastauksessa on linkki sivulle, jolla voit vaihtaa salasanasi. Kirjautumistietosi sisältävä sähköposti vahvistaa, että olet valinnut uuden salasanan.

Varmista, että evästeet ovat käytössä
Jos olet antanut käyttäjätunnuksen ja salasanan oikein etkä silti voi kirjautua sisään, Internet-selaimesi ei ehkä hyväksy evästeitä. Voit kirjautua sisään vain, jos selaimesi on asetettu hyväksymään evästeet.

Näin voit muuttaa selaimesi evästeasetukset:

• Chrome: Ota evästeet käyttöön kohdassa Asetukset>Näytä lisäasetukset>Tietosuoja>Sisältöasetukset. Varmista, että kohta "Salli paikallisten tietojen asettaminen (suositus)" on valittu. Napsauta "Valmis".
  • Firefox: Ota evästeet käyttöön kohdasta Työkalut >Asetukset >Tietosuoja >Valitut historiatiedot >Sivustot saavat asettaa evästeitä. Napsauta "Poikkeukset", lisää Shutterstock.com ja napsauta "Salli".
  • Internet Explorer: Työkalut >Internet Options >Privacy >Sites >Lisää shutterstock.com ja napsauta "Allow" ja "OK".
  • Safari: Valitse "Asetukset" työkalupalkista >Napsauta "Security"-kuvaketta >Valitse "Hyväksy evästeet" -kohdassa "Aina" tai "Vain sivustoilta, joilla käyt" >Sulje ikkuna.

Jotta Shutterstock-sivusto toimisi mahdollisimman hyvin, suosittelemme, että lataat suosikkiselaimesi uusimman version.

Jos et vieläkään pysty kirjautumaan sisään, ota epäröimättä yhteyttä meihin.