Mikä on STK*Shutterstockilta saamani veloitus?

Mikäli olet ihmetellyt yrityksen nimeltä STK*Shutterstock tekemää veloitusta luotto- tai pankkikorttiotteellasi, voit rauhoittua ja tietää, että se todella tuli virallisesti Shutterstockin laskutusosastolta.

Kaikissa asiakastilauksissamme on oletuksena päällä automaattinen uusiminen eli automaattinen jatkotilaus. Tämän tarkoitus on varmistaa, ettei asiakkaidemme tarvitse koskaan huomata olevansa kyvyttömiä lataamaan tarvitsemiaan musiikkikappaleita, kuvia tai videoleikkeitä.
 
Laskutushistoriasi
Yksi tapa nähdä tarkasti, mitä sinulta on laskutettu, on kirjautua Shutterstock-tilille sähköpostiosoitteella/käyttäjänimellä ja salasanalla. Kun klikkaat linkkiä nimeltään “Purchase History / Ostohistoria”, näet kaikki tiedot ostoistasi, kuiteistasi ja laskuistasi.
 
Automaattinen jatkotilaus
Tavallisin syy STK*Shutterstockin tekemään veloitukseen on on meidän automaattinen jatkotilauksemme eli tilauksen automaattinen uusiminen. Joskus asiakkaat unohtavat, että se on päällä oletuksena sen varmistamiseksi, että heillä on keskeytymätön pääsy yli 300 miljoonaan ladattavaan kuvaan, kuvituskuvaan ja videoleikkeeseen meidän verkkosivustollamme.

Asiakkaiden, joilla on kuukausitilaus, pitäisi nähdä tilillään veloitus muutama päivä ennen heidän tilaustensa uusimista. 

Asiakkaat, jotka ovat ostaneet On Demand -kuvapaketin, voivat odottaa uutta veloitusta joko muutama päivä ennen alkuperäisen ostoksen yhden vuoden merkkiä tai kun viimeinen kuva ladataan, kumpi tulee ensin.
 
Automaattisen jatkotilauksen kytkeminen pois päältä
Jos päätät kytkeä automaattisen uusinnan pois päältä, käy tilisi Tilaukset (Plans) -sivulla. Asiakkaat voivat kytkeä toiminnon pois päältä koska tahansa tilauskautensa aikana. Jos sinulla on vuositilaus, tämä estää tilausta uusiutumasta seuraavalle vuodelle, mutta se ei estä nykyisen vuositilauksesi laskutusta.
  • Oliko tästä artikkelista apua?

Etkö löydä etsimääsi?