Mikä on Shutterstock API -alustalisenssi?

Shutterstock API -alustalisenssin avulla kehittäjät ja alustat voivat tuoda Shutterstockin gallerian ja teknologian saataville suoraan omissa sovelluksissaan niin, että työnkulusta tulee loppukäyttäjien kannalta sujuva. Tällä hetkellä Shutterstockin API-rajapinnan ovat integroineet omiin sovelluksiinsa natiivisti sellaiset johtavat yritykset kuin Google, Facebook, Wix, IBM ja yli 8000 muuta.

Shutterstock API -alustalisenssin voi saada käyttöönsä ostamalla Standard API -tilauksen tai Business API -tilauksen. Lukeaksi lisää tai päästäksesi ilmaiseksi alkuun käy Shutterstockin kehittäjäportaalissa / Shutterstock Developer Portal.

Käyttäjän lisäämä kuva

Huomaa, että Shutterstock API -alustalisenssi ei anna oikeutta ladata tai käyttää Shutterstockin raakatiedostoja. Toisin sanoen sovellukseesi siirrettyjen Shutterstock-tiedostojen käytön pitää rajoittua sovelluksessasi luoduissa projekteissa käyttämiseen.

Jos loppukäyttäjäsi haluavat ladata Shutterstock-tiedoston erillään sovelluksessasi luomastaan sisällöstä, heillä pitää olla oma Shutterstockin peruslisenssi tai laajennettu lisenssi voidakseen ladata tiedoston Shutterstockin pääsivustolta.

Muitakin rajoituksia voi olla. Katso täydelliset tiedot lisensseistä meidän API-palveluehdoistamme / API Terms of Service.

Kuinka valita oikea lisenssi

Kehittäjille ja aloittaville yrityksille, joiden sovellus on vielä kehitteillä, API-perustilaukset (Standard API Plans) ovat kätevä tapa tehdä nopeita kokeiluja. Lisäksi se tukee lisensointia ja jälleenmyyntiä asiakkaan sovelluksen kautta Lukeaksesi lisää API-perustilauksista tai päästäksesi ilmaiseksi alkuun käy Shutterstockin kehittäjäportaalissa / Shutterstock Developer Portal.

Sellaisille digitaalisille sovelluksille, joilla on vakiintunut käyttäjäkunta, Business API -tilaukset antavat täyden pääsyn Shutterstockin kuviin, videoihin ja musiikkiin. Lisäksi se tarjoaa lisää bisnesmallin kustomointeja, priorisoitua teknistä tukea ja kasvua tukevaa tukea, laajennetun pääsyn Shutterstockin parannettuihin hakuihin (advanced search) ja Shutterstock Editorin integroinnin.

Ota huomioon, että Business API -tilaukset ovat Shutterstockin ainoita API-tilauksia, jotka tukevat on-demand-tulostusta ja kustomoitua käyttöä kauppatavaroissa. Jos haluat hankkia kustomoidun Business API -tilauksen ota meihin yhteyttä.

Jos et ole varma, mikä tilaus tai lisenssi sopii parhaiten sinun tarkoituksiisi, autamme mielellämme. Ota yhteyttä erikoistuneeseen API-neuvojaan, niin voimme keskustella tarpeistasi.