Mikä Shutterstock Showcase on?

Shutterstock on mahtava innovaatio. Siksi loimme Showcasen. Tarvitsetko inspiraatiota? Näiden luovien työkalujen avulla voit tutkia kokoelmaamme uusilla kiehtovilla tavoilla:

• Refine: Etsi, ja valitse sitten parhaat tulokset. Meidän tietokonenäkömme löytää samalta näyttävät ja tuntuvat kuvat.
  • Reveal: Poimi joku kuva, ja meidän Chrome-laajennuksemme vertaa sitä johonkin kuvakirjastostamme löytyvään kuvaan — ilman tekijänoikeusmaksuja ja käyttövalmiina.
  • Composition Search: Tarvitsetko kuvaasi tietynlaisen asettelun? Lisää kankaalle avainsanoja ja asettele kohteet sinne minne haluat.
  • Copy Space: Haluatko lisätä kuvaan tekstiä? Tällä uudella toiminnolla löydät kuvia, joissa on tarpeeksi valkoista aluetta.