Kuvien uudelleenlataus

Shutterstock-tililläsi voit ladata loppumattomiin aikaisemman ladatun kuvan riippumatta siitä, onko tilaus voimassa vai ei. Kun olet ladannut kuvan kerran, voit palata takaisin milloin tahansa ja ladata sen uudelleen.

Voit ladata kuvan missä tahansa käytettävissä olevassa koossa, ei vain siinä koossa, jossa sen alunperin latasit. Kuvan lataamiseksi eri kokoisena sinun pitää mennä lataushistoriasta kuvan tietosivulle, ei suoraan lataukseen. Pääset sinne napsauttamalla lataushistoriasivulla olevaa pienoiskuvaketta.

Uudelleenlataus ei vaikuta mitenkään mihinkään aktiivisiin tilauksiisi, joten siitä ei tarvitse maksaa uudelleen. Kun lataat kuvan, huomaat sen ilmestyvän lataushistoriaasi. 

Jos tämän toiminnon kanssa ilmenee ongelmia, ota epäröimättä, meihin yhteyttä!

  • Oliko tästä artikkelista apua?

Etkö löydä etsimääsi?