Kuvien käyttö ohjelmistoissa, sovelluksissa ja videopeleissä

Voit käyttää Shutterstock-kuvia ohjelmistoissa, videopeleissä ja mobiilisovelluksissa. Perus- ja Laajennettu lisenssi sallivat rajoittamattomat kopiot ja digitaalisen jakelun. Valitse Peruslisenssin tai Laajennetun lisenssin tilaus Paketit ja hinnoittelu -sivu.

Tarvitsetko enemmän kuvia? Tai usean käyttäjän lisenssin ja käyttöoikeuden? Voimme laatia sinulle räätälöidyn paketin, kuuluipa siihen sitten 60 tai 6 000 kuvaa. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä ja kerro, kuinka monta kuvaa tarvitset, jotta voimme lähettää sinulle räätälöidyn tarjouksen.