Kuvan vaihtaminen Shutterstock Editorissa

Editori on dynaaminen ja helppokäyttöinen sovellusohjelma graafiseen suunnitteluun. Se antaa sinulle vapauden luoda hienoja ja puoleensavetäviä luomuksia käyttäen omia kuviasi ja materiaalia meidän valtavasta kirjastostamme. Voit luoda projektin, joka sisältää kuinka paljon tahansa meidän upeita valokuviamme, vektorikuviamme tai piirroksia yhdessä omien kuviesi kanssa. Mahdollisuus yhdistellä ja miksata kaikkia näitä elementtejä kuvaeditorissa antaa sekä kokeneille että aloitteleville suunnittelijoille keinot tutkia oman luovuutensa rajoja työkalulla, joka on tehokas ja silti helppo käyttää.

Joskus luodessasi valokuvakollaasia tai muuta kuvakokoelmaa voit päättää, että yksi tai useampi kuva pitää vaihtaa. Sen sijaan että sinun pitäisi palata alkuun ja yrittää rakentaa koko työ uudelleen uusista kuvista, nyt voit vaihtaa minkä tahansa työhön kuuluvan kuvan toiseksi. Uusi kuva tulee olemaan tarkasti samassa paikassa, joten koskaan ei tarvitse pelätä, että keskeneräinen työ menee sekaisin.

Uuden kuvan lisääminen Shutterstock-kirjastosta
Shutterstock sisältää tuhansittain hienoja valokuvia, piirroksia ja vektorikuvia, joita voi käyttää meidän verkon yli käytettävässä graafisen suunnittelun työkalussamme. Jos et ole tyytyväinen työstettävässä suunnitelmassa olevaan kuvaan, voit vaihtaa sen tilalle Shutterstockista löytämäsi kuvan. Etsi kirjastoa selaamalla kuva, jota haluat käyttää, klikkaa vaihdettavaa kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse samantapaisten kuvien haku. Näet valikoiman samantapaisia kuvia kankaan vieressä olevassa hakuvalikossa, mutta sinun ei tarvitse rajoittua samantapaisiin kuviin. Käytä hakupalkkia tai etsi sopiva kuva tarjolla olevista luokista. Klikkaa sitä ja valitse sen lisääminen kankaalle. Näet sen ilmestyvän kankaalle. Poista vanha kuva ja jatka projektin työstämistä.

Uuden kuvan lisääminen omasta käyttäjänkirjastostasi
Kun perustat Shutterstockin käyttäjätilin, voit vapaasti ladata minkä tahansa kuvan kotisi tai työpaikkasi tietokoneelta. Tämä ladattu kuva näkyy sovellusnäkymän vasemmasta reunasta löytyvästä valikosta "Oma sisältö". Sieltä voit valita, minkä kuvan haluat tuoda kankaalle.

Näillä vaiheilla voit tuoda kuvan ilmaiselle tilillesi:

• Klikkaa näkymän vasemmassa reunassa olevaa painiketta "Oma sisältö".

• Vedä ja pudota kuvatiedosto työpöydältä tai tiedostokansiosta valikkoruutuun.

• Jos et halua vetää ja pudottaa tiedostoa tällä tavoin, klikkaa painiketta "Lataa tiedosto" ja etsi halutut tiedostot tietokoneesi kansioista. Aloita latausprosessi valitsemalla nämä.

Nyt kun uusi kuva on lisätty henkilökohtaiseen kirjastoosi, voit korvata niillä minkä tahansa kankaalla parhaillaan olevan kuvan.

Shutterstockin valtava kirjasto antaa sinulle vapauden lisätä ammattimaisia kuvia mihin tahansa projektiin. Kokeile vaihtaa vanhoja kuvia uusiin ja katsoa, miten ne parantavat projektiasi.