Kuinka voin muuttaa laskutustietojani?

Voit tarkastella ja muokata laskutustietojasi käymällä Laskutus-sivullasi. Varmista, että olet kirjautunut Shutterstock-tilillesi, navigoi sivulla Oma tilini / My account, ja näet sivun vasemmassa reunassa olevassa valikossa useita kategorioita.

Maksutapojen hallinta

Klikkaamalla kohtaa Laskutus/Billing voit hallinnoida maksutapojasi ja laskutusosoitetta.

• Jos haluat lisätä maksutavan, valitse kohta Lisää maksutapa / Add a Payment Method

• Jos haluat asettaa oletusmaksutavan, avaa kohta Oma maksutapasi / Your payment option ja valitse kohta Tee oletusmaksutapa / Make default payment method. Kaikki uusimiset käsitellään tällä maksutavalla.

• Jos haluat poistaa maksutavan, avaa kohta Oma maksutapasi / Your payment option ja valitse Poista/Delete

Laskutusosoitteen hallinnointi

Voit lisätä rekisteriin oletuslaskutusosoitteen. Tätä osoitetta käytetään veroa laskettaessa.

• Lisätäksesi laskutusosoitteen ja verotietosi valitse kohta Lisää laskutusosoite / Add billing address

• Päivittääksesi laskutusosoitteesi ja verotietosi klikkaa osoitteen oikealla puolella olevaa painiketta Muokkaa/Edit ja tee tietoihisi tarvittavat muutokset.

Jos tarvitset lisää tietoja Shutterstockin suorittamasta verojen perinnästä Yhdysvalloissa, klikkaa tätä, jos verojen perinnästä muista kuin Yhdysvalloissa tehdyistä ostoksista, klikkaa tätä.