Kuinka voin jakaa kuvakokoelmani muiden kanssa?

Shutterstock antaa käyttäjille pari tapaa jakaa kuvakokoelmia, joten voit valita sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan menetelmän. 

Aloita painamalla "Share" / "Jaa".

Lähetä linkki, jonka kautta kokoelman sisältöä voi tarkastella
Pitääkö sinun lähettää jollekulle linkki vain katselua varten? Tämän voi tehdä kahdella tavalla. 

  • Käyttämällä vaihtoehtoa "Jaa linkki" / "Share link" voit yhdellä klikkauksella kopioida URL-osoitteen leikepöydälle, jolloin jokainen, jolla on tämä linkki, voi tarkastella sisältöä mutta ei voi muokata sitä. Tämä toimii sellaisten käyttäjien kanssa, joilla ei ole Shutterstock-tiliä.
  • Lähettääksesi katselulinkin sähköpostitse kirjoita sähköpostiosoite, valitse "Voi katsella" / "Can view" ja lisää viesti. Kun painat "Jaa" / "Share", käyttäjälle lähtee sähköpostiviesti, jossa olevan linkin kautta hän pääsee tarkastelemaan kokoelmaa. He eivät tarvitse Shutterstock-tiliä kokoelman nähdäkseen.

Jakaminen sähköpostitse
Pitääkö sinun kutsua muita Shutterstockin käyttäjiä tekemään yhteistyötä kokoelmassa? Kirjoita heidän tileihinsä liittyvät sähköpostiosoitteet, valitse "Voi muokata" / "Can edit" ja kirjoita viesti. Kun painat "Jaa" / "Share", he saavat sähköpostiviestin ja näkevät kokoelman Shutterstock-tilillään. Tällöin he voivat lisätä kuvia kokoelmaan ja poistaa niitä siltä, mutta he eivät voi poistaa itse kokoelmaa.

  • Oliko tästä artikkelista apua?

Etkö löydä etsimääsi?