Kuinka vaihdan salasanani ja saan taas pääsyn Shutterstockiin?

Salasana unohtunut

Shutterstockissa on helppo palata takaisin tilille nopeasti ja turvallisesti. Klikkaa ensin aloitussivulla oikealla ylhäällä olevaa painiketta Kirjaudu sisään / Log in. Sitten voit klikata kohtaa Unohtuiko salasana? / Forgot your password? ja kirjoittaa Shutterstockissa käyttämäsi sähköpostiosoitteen. Sinulle lähetetään välittömästi sähköpostiviesti, jolla voit palauttaa salasanan. Muista tarkistaa roskapostilaatikko, jos viesti ei näy normaalissa postilaatikossasi.

Sähköpostiosoite unohtunut

Me kerromme, jos kirjoittamasi sähköpostiosoite ei ole meidän järjestelmässämme, ja pyydämme kokeilemaan toista sähköpostiosoitetta. Kun olet kirjoittanut oikean, Shutterstock-tiliisi liittyvän sähköpostiosoitteen, voit pyytää salasanan palautuslinkin.

Jos et muista käyttämääsi sähköpostiosoitetta ota meihin yhteyttä. Autamme ilomielin sinua pääsemään takaisin tilillesi, jos pystyt varmistamaan tilin keskeiset tiedot. Jos tiedät Shutterstock-käyttäjänimesi tai sinua on äskettäin veloitettu, tämä tieto auttaa meitä päästämään sinut tilillesi nopeammin.

Kirjautunut sisään, mutta salasana unohtunut

Voit päivittää salasanasi tilitiedoissasi olevasta profiilistasi. Jos olet kirjautunut sisään mutta et muista nykyistä salasanaasi, kirjaudu ulos ja käytä linkkiä Unohtuiko salasana? / Forgot your Password? pyytääksesi salasanan palautusviestin.