Kuinka työ tallennetaan Dropboxiin

Kun luot mahtavan projektin, ensimmäisiä haluamiasi asioita on luultavasti sen jakaminen tuntemillesi ihmisille. Tietysti voit tehdä sen sosiaalisen median kautta tai sähköpostitse, mutta kun käytät Shutterstockin kuvaeditoria, voit jakaa töitäsi helposti käyttämällä Dropboxia. Dropbox mahdollistaa työsi suuriresoluutioisten versioiden lähettämisen ja omalle koneelle lataamisen. Se on paras ratkaisu silloin, kun laatu on tärkein asia. Kun haluat oppia käyttämään Dropboxia tehokkaasti kuvien jakamiseen, harkitse seuraavia vinkkejä.
 
1. Työn luominen, nimeäminen ja tallentaminen
Ennen kuin voit lähettää tai ladata omalle koneellesi töitä Dropboxin kautta, sinun pitää luoda työ kuvaeditorin kankaalla ja sitten antaa sille nimi ja tallentaa se. Luomistyö on helppoa, kun käytettävissä on miljoonia valokuvia, vektorikuvia ja piirroksia — puhumattakaan suunnittelun apuvälineistä kuten suodattimista ja muotojen luomiskeinoista. Voit antaa luomuksellesi nimen navigoimalla ylävalikkoon ja klikkaamalla oikealla olevaa kenttää, jossa lukee “Untitled design” (nimeämätön työ). Tämän tehtyäsi voit antaa työllesi nimen ja siirtyä valikkoon "Tiedosto" ja siinä kohtaan "Tallenna nimellä".
 
2. Tarpeiden mukaisen lisenssipaketin valinta
Kun olet luonut, nimennyt ja tallentanut työsi, jatkoa varten on useita vaihtoehtoja. Voit etsiä ja lisätä suunnitelmaasi Shutterstock-kuvia ja hankkia niihin käyttöoikeuden, kun olet valmis. Lisenssipaketit tarjoavat yksinkertaisen hinnoittelun ja selkeitä etuja, joten tiedät tarkasti, mitä saat.
 
3. Tiedostojen lähetys ja lataus omalle koneelle
Lisenssipaketin valittuasi voit ladata töitäsi omalle koneellesi (download) tai lähettää niitä valitsemallesi alustalle (upload). Some-palvelujen (kuten Facebook, Twitter ja Pinterest) lisäksi voit tallentaa työsi myös Dropboxiin. Dropboxiin tallennus antaa sinulle vapauden valita kuvan resoluution ja tiedostomuodon. Kun olet valinnut tiedoston määrityksen, voit ladata sen omalle koneellesi (download), kirjautua Dropbox-tilillesi ja jakaa työsi Shutterstock Editorissa. Dropbox antaa myös keinot ladata tiedostoja omalle koneelle (download) ja lähettää niitä (upload), joten ne ovat aina varmasti käytettävissä.
 
4. Jakaminen yleisölle
Paras osa työn luomisesta graafisen suunnittelun työkalulla on se, että voit jakaa sen ystävillesi, sukulaisillesi tai mille tahansa haluamallesi yleisölle. Dropboxin avulla tämä on helpompaa kuin koskaan, koska sen avulla voit lähettää (upload) tiedostot niin, että muut voivat ladata ne omille koneilleen. Jos haluat esimerkiksi jakaa työsi suuriresoluutioisen version, voi tallentaa sen Dropboxiin ja lähettää yleisöllesi linkin, jonka kautta he voivat ladata sen. Tämän vapauden ansiosta voit levittää työsi mahdollisimman laajalle tai jakaa sen vain valikoiduille henkilöille. Lisenssipaketista riippumatta Dropbox ja Shutterstock tarjoavat sinulle kaikki tarvittavat resurssit.



Huomautus: Suunnitelmien tallennus Dropbox- ja Google Drive-palveluihin on vain Editor Pro -käyttäjien käytettävissä.

  • Oliko tästä artikkelista apua?

Etkö löydä etsimääsi?