Kuinka poistan Shutterstock-tilini?

Shutterstock-tilin tuomista hyödyistä huolimatta saatat joskus haluta peruuttaa ja poistaa tilisi kokonaan.

Jos sinulla ei ole aktiivista tilausta, voit poistaa tilisi seuraamalla ohjeita tilisi Profiili-sivun Poista tili -kohdassa. Jos sinulla on aktiivinen paketti tai tilaus, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.  

Tilien, joilla ei ole lataushistoriaa, henkilötiedot poistetaan järjestelmästämme. Jos käytössäsi on aiemmin Shutterstockin lisensoimaa sisältöä, olemme oikeudellisesti velvoitettuja säilyttämään joitain lisensointihistoriaan liittyviä tietoja, vaikka tilisi poistetaan. Huomioithan, että menetät pääsyn käyttämättömiin latauksiisi sekä lisensointihistoriaasi, kun tilisi poistetaan.

Jos sinulla on kysyttävää tietojesi säilytyskäytännöistä tai -menetelmistä, ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuumme osoitteeseen privacy@shutterstock.com, niin vastaamme 30 päivän kuluessa.

  • Oliko tästä artikkelista apua?

Etkö löydä etsimääsi?