Kuinka poistan Shutterstock-tilini?

Shutterstock-tilin tuomista hyödyistä huolimatta saatat joskus haluta peruuttaa ja poistaa tilisi kokonaan. Arkistosisältöön liittyvien oikeudellisten rajoitusten takia tiliä ei voi poistaa kokonaan ilman Shutterstock-edustajan apua.

 

Voit pyytää tilisi poistamista Tilisi profiilisivun alaosasta. Jos sinulla ei ole aktiivista tilausta, pyyntösi ohjataan sähköpostiosoitteeseen privacy@shutterstock.com ja vastaamme sinulle 30 vuorokauden kuluessa. Jos tililläsi ei ole lataushistoriaa, kaikki tietosi poistetaan järjestelmästämme. Jos käytössäsi on aiemmin Shutterstockin lisensoimaa sisältöä, olemme oikeudellisesti velvoitettuja säilyttämään joitain lisensointihistoriaan liittyviä tietoja, vaikka tilisi poistetaan.

 

Jos sinulla on aktiivinen tilaus, sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua tilisi sulkemisessa. Huomioithan, että menetät pääsyn käyttämättömiin latauksiisi sekä lisensointihistoriaasi, kun tilisi poistetaan.

  • Oliko tästä artikkelista apua?

Etkö löydä etsimääsi?