Kuinka musiikkia ladataan?

Sinun ei tarvitse olla tilaaja selataksesi meidän musiikkivalikoimaamme. Kun olet valmis lataamaan haluamasi kappaleen, lisää sen ostoskoriin ja siirry kassalle.

Musiikkikappaleiden pituudet

Koko raita on täydellinen musiikkisekoitus, johon kuuluu esittely ja lopetus. Kappaleiden (raitojen) pituudet vaihtelevat: ne voivat olla 50 sekunnista jopa 10 minuuttiin. Tiedostomuoto on .wav.

Lyhyet leikkeet ovat 15, 30 ja 60 sekunnin musiikkileikkeitä, jotka on tarkoitettu TV- ja radiomainontaan. Niitä voidaan käyttää myös podcasteihin, videomainoksiin tai mihin vain, missä tarvitaan lyhyitä musiikkikappaleita.

"Music loop" on kappale, joka "kiertää" ja toistuu loppumattomiin. Jokaisen kappaleen (raidan) mukana tarjotaan erityyppisiä ja -kestoisia "luuppeja". Huomaa, että luupit toimitetaan aina .wav -muodossa, koska MP3 ei sovi luuppaukseen. Jokainen musiikkiluuppi toistetaan 3 kertaa esittelynä musiikin esikuuntelussa. Luuppisetti sisältää kaikki esikatseluikkunassa näytetyt luupit. Ne EIVÄT sisällä lopetusta – vain luupit.

Stemmat ovat kappaleen yksittäisiä ääniraitoja, joissa eritellään tärkeät instrumentit. Ne ovat erittäin hyödyllisiä muokattaessa ja miksattaessa, kun kappaleesta luodaan ainutlaatuista versiota.

Musiikin tiedostomuodot

Kun olet hankkinut meidän sivustoltamme lisenssin, voit ladata koko kappaleen tiedostona ja erillisen zip-tiedoston, joka sisältää lyhennelmät ja luupit radiolaatuisessa .wav -formaatissa.

Se, mitä kuulet kun esikuuntelet musiikkia Shutterstock Musicissa, on pakattua MP3-laatua.

Lataus

Asiakkaat voivat esikuunnella kappaleen ilmaiseksi ennen ostopäätöksen tekemistä. Klikkaa vain kuvaketta “Try”/"Kokeile" kappaleriviltä, audiosoittimesta tai kappaleen tietosivulta.

Lataus aloitussivulta tai hakutulossivulta:

• Valitse kappale ja klikkaa painiketta “Add to cart” / "Lisää ostoskoriin".

• Kun kappale on ostoskorissa, valitse joka vakiolisenssi (Standard) tai laajennettu teholisenssi (Enhanced) klikkaa “Checkout now”/ "Siirry kassalle".

• Klikkaa tilauksen yhteenvedossa kohtaa “Complete checkout” / "Suorita ostos loppuun".

• Mene tilauksen vahvistukseen ja klikkaa “Download” / "Lataa".

• Lataa joko koko kappale (Full track), lyhennelmät, luupit ja stemmat (Shorts, Loops & Stems) tai molemmat tiedostot.

Lataaminen kappaleen tietosivulta:

• Valitse joko vakiolisenssi (Standard) tai laajennettu teholisenssi (Enhanced) ja klikkaa “Add to cart” / "Lisää ostoskoriin" ja sitten “View cart” / "Näytä ostoskori"

• Klikkaa tilauksen yhteenvedossa kohtaa “Checkout now” / "Siirry kassalle".

• Valitse “Complete checkout” / "Suorita ostos loppuun"

• Mene tilauksen vahvistukseen ja klikkaa “Download” / "Lataa".

• Lataa joko koko kappale (Full track), lyhennelmät, luupit ja stemmat (Shorts, Loops & Stems) tai molemmat tiedostot.