Kuinka luodaan pin-lisättäviä kuvia Shutterstock Editorilla

Pinterest on visuaalisen markkinoijan leikkikenttä. Se on fantastinen inspiraation lähde kaikissa ajateltavissa olevissa luokissa. Yksityiset henkilöt ja brändit järjestävät ideoita kaikenlaisten kriteerien perusteella, mikä tekee trendien tunnistamisesta helppoa kun ne ovat vielä kehittymässä. Se antaa sinulle myös mahtavaa visuaalista sisältöä janoavan yleisön. Saadaksesi sinulle markkinoijana parhaan hyödyn Pinterestin tarjoamista ainutlaatuisista mahdollisuuksista käytä Shutterstockin suunnittelutyökalua, Shutterstock Editoria.

Aloita työskentelytasosta, jota sanotaan kankaaksi
Kun avaat Shutterstock Editorin, näytössä oikealla on kangas ja vasemmalla valikko, jota sanotaan kangastason valikoksi. Mene kuvakkeeseen "Valmiit koot" (se näyttää tavalliselta rajauskuvakkeelta) ja valitse alhaalta kohta "Pinterest-postaus". Kankaan kooksi säädetään 736 x 1128 pikseliä, joka on optimaalinen koko Pinterestiä varten.

Tyhjä kangas voi näyttää vähän pelottavalta, et ole ainoa! Tämä on tavallinen luomistyössä ilmenevä ongelma. Löydät mukautettavia malleja siirtymällä kangastason valikon kohtaan "Mallit" ja valitsemalla kohdan "Pinterest-postaus". Mallin kaikki elementit ovat muokattavissa, joten aloita mistä haluat ja tehdä muutoksia.

Selvitä tavoitteesi
Jotkut käyttävät Pinterestiä eräänlaisena valokuva-albumina ja keräävät niin kuvia joista tykkäävät, riippumatta siitä missä tarkoituksessa ne on alun perin julkaistu. Muista myös, että jokainen joka kiinnittää jotakin uudelleen taululle, voi muuttaa pin-lisäykseen liittyvää tekstiä ja mahdollisesti peittää alkuperäisen viestin. Jotta tämä ei heikentäisi kampanjaasi, muista lisätä teksti suoraan kuviisi kuvaeditorissa.

Luo pinnillesi mieleen jäävä otsikko ja liitä mukaan relevantteja avainsanoja. Esimerkiksi jos luot Pinterest-linkin kirjoittamaasi ohjeartikkeliin, aseta editorin tekstitoiminnolla otsikko (tai otsikon lyhennetty versio) suoraan taustakuvan päälle. Jos linkkisi osoittaa yrityksesi kotisivulle ja jos myyt esimerkiksi juhlatarvikkeita kivijalkamyymälässä Anytownissa Pennsylvaniassa, laita mukaan avainsanat "juhlatarvikkeet", “Anytown” ja “Pennsylvania” kuvaan ja kuvatekstiin. Sinun pitää myös liittää kuvaan verkko-osoitteesi tekstimuodossa.

Tee siitä somaa
Pinterest on ennen kaikkea tapa organisoida visuaalisia ideoita. Jos pin-lisäyksesi on vähemmän näyttävä, sen mahdollisuudet tulla uudelleen lisättäväksi ovat varsin pienet, olipa tuotteesi tai palvelusi kuinka hyvä tahansa. Mutta jos luot hienon pin-lisäyksen, sen voivat lisätä, jakaa tai uudelleen lisätä ihmiset, jotka eivät sovi sinun asiakasprofiiliisi, he vain pitävät siitä miltä pin-lisäyksesi näyttää. Se on OK ja hyväksi bisneksellesi. Mitä enemmän impressioita kuvasi saa, sitä suuremmat mahdollisuudet sillä on tavoittaa ihanteellinen asiakkaasi. Hienojen pin-lisäysten kokoelma voi myös auttaa sinua saamaan seuraajia ja tulemaan suunnannäyttäjäksi kategoriassasi.

Shutterstock Editorissa on kaikki mitä tarvitset luodaksesi hienoja, jaettavia pin-lisäyksiä Pinterestissä ja muissa some-palveluissa. Hankitpa Shutterstockin henkeäsalpaavan kuvan käyttöoikeuden tai latasitpa oman kuvasi ilmaiseksi, Shutterstock Editor osaa auttaa sinua luomaan ammattimaisia some-julkaisuja ja näyttäviä markkinointikuvia.