Kuinka kuvia etsitään?

Shutterstock tarjoaa monenlaisia hakutyökaluja, joita käyttämällä löydät sopivan kuvan. Ne ovat hyödyllisiä siksikin, että lisäämme joka viikko lähes miljoona uutta kuvaa!

Haku avainsanalla
Onko sinulla jonkinlainen käsitys siitä, mitä tarvitset? Silloin avainsanoilla hakeminen on hyvä keino aloittaa. Voit syöttää mitä tahansa mitä mieleen juolahtaa ja sitten selata kuvia, jotka sisältävät annetut avainsanat. Liikaa tuloksia? Rajaa hakua syöttämällä lisää hakusanoja.

Suodattimet
Voit myös suodattaa niitä hakutulosten vasemmalla puolella olevan valikon hakutyökaluilla.

• Kuvan tyyppi - rajaa tulokset rasterikuviin, kuvituksiin tai vektorikuviin
  • Suunta - valitsee pysty- tai vaakasuuntaiset kuvat
  • Väri - valitsee värin, jonka haluat kuvaavan tuloksia
  • Ihmiset - näyttää kuvat, joissa on ihmisiä seuraavasti rajattuna:
    • Etninen ryhmä
    • Ikä
    • Sukupuoli
    • Ihmisten määrä kuvassa
  • Alasvetovalikossa “More”:
    • Kategoria - valitsee joukosta kategorioita
    • Paikalliset artistit - näyttää sisältöä oman maasi artisteilta
    • Jätä-pois-avainsanat - kirjoita termit, jotka haluat jättää pois hakutuloksista
    • Toimituksellisuus - näyttää vain toimituksellisen tai ei toimituksellisen sisällön
    • Kuvan koko - valitsee pienimmän korkeuden ja/tai leveyden tuumissa tai senttimetreissä
    • Voit myös kytkeä turvallisen haun päälle tai pois päältä

Lajittelutulokset
Tulokset voi myös lajitella seuraavasti:

• Uusi sisältö (Fresh Content) - näyttää ensimmäisenä uusimman sisällön
  • Osuvin (Most Relevant) - näyttää ensimmäisenä suosituimman sisällön

Tarvitsetko jonkin tietyn kuvan?
Jos tiedät kuvan ID-numeron (tunnistenumeron), voit syöttää sen hakupalkkiin, jolloin pääset suoraan kyseiseen kuvaan.

Kuvan käänteinen haku (Reverse Image Search)
Shutterstockiin sisältyy teknologia, joka "näkee" kuvan pikselit ja löytää samantapaiset kuvat. Kun lataat jonkin kuvan hakutoimintoon, se löytää muita samantapaisia kuvia. Lue lisää tästä klikkaamalla.

Katso lisenssihistoriasi
Jos olet ladannut aikaisemmin kuvan, se näkyy lisenssihistoriassasi (ennen lataushistoriassa).