Kuinka automaattinen uusiminen otetaan pois päältä?

Kätevyyden vuoksi meidän kaikki tilausohjelmamme on asetettu uusiutumaan automaattisesti, joten sinun ei tarvitse suorittaa ostoprosessia joka kuukausi tai kun latauspakettisi on käytetty loppuun. Automaattinen uusiminen on tilauskohtainen, ja sitä tulee hallita erikseen jokaisessa ostamassasi tilauksessa. Voit helposti muuttaa automaattisen uusimisen asetuksiasi tilisi Tilaukset-sivulla. Lue lisää, kuinka automaattinen uusiminen toimii täältä.

Voiko sen kytkeä pois päältä?

Jos haluat päättää itse kuinka usein tilauksesi uusitaan, voit kytkeä automaattisen uusimisen pois päältä tililtäsi. Kirjaudu vain Shutterstock-tilillesi, mene tilisi tilaussivulle ja kytke automaattinen uusiminen pois päältä. Automaattisen uusimisen poistaminen käytöstä ei estä sinua käyttämästä nykyisen tilauksesi jäljellä olevia latauksia, mutta se estää tilausta uusiutumasta seuraavana kuukautena.

Kuinka vuositilaus lopetetaan?

Jos haluat estää Shutterstock-vuositilaustasi uusiutumasta seuraavaksi vuodeksi, voit poistaa uusimistoiminnon käytöstä koska tahansa. Automaattisen uusimisen poistaminen käytöstä ei vaihda vuosittaista sitoutumiskauttasi, ja jatkamme kuukausilaskutusta sopimuksesi loppuun asti. Tässä on lisää tietoa tästä asiasta.

  • Oliko tästä artikkelista apua?

Etkö löydä etsimääsi?