Kuinka automaattinen uusiminen otetaan pois päältä?

Jos näet STK*Shutterstock -veloituksen pankkitililtäsi, se on meidän tekemämme. Veloitus johtuu luultavasti siitä, että tilauksessasi on aktivoitu automaattinen uusiminen. 

Kun teet Shutterstock-tilauksen, automaattinen uusiminen on oletuksena päällä. Kun automaattinen uusiminen on päällä, sinua laskutetaan automaattisesti ennen kuin tilauksesi lakkaa, jolloin käytettävissäsi on keskeytymättä yli 50 miljoonaa uskomatonta kuvaa.

Saat myös  Shutterstockin hinnansuojauspalvelun (koskee vain kuvatilauksia). Se lukitsee kuvatilauksesi perushinnan (alennuskoodeja lukuun ottamatta) niin, että maksat aina saman hinnan, vaikka hinnat tulevaisuudessa nousisivat. Hinnansuojaus on voimassa 15 kuukautta alkuperäisestä tilauksesta, mikäli tilauksesi pysyy voimassa ja sen automaattinen uusiminen on aktivoitu.

Voit ottaa aina automaattisen uusimisen pois päältä sivulla Tilin tiedot .

Automaattinen uusiminen toimii näin:
Kuukausitilauksista laskutetaan muutamaa päivää ennen kuun loppua, kun taas Basic/Enhanced-kuvapaketeista laskutetaan, kun lataat ne lopullisesti tai muutamaa päivää ennen niiden yhden vuoden kuluttua tapahtuvaa vanhenemista, kumpi tulee ensin.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Autamme ilomielin!

  • Oliko tästä artikkelista apua?

Etkö löydä etsimääsi?