Etsitkö valmista pohjaa suunnitelmallesi? Klikkaa Shutterstock Editorin kuvaketta "Mallit"

Jokaisen sisältöä luovan ei tarvitse olla suunnittelun asiantuntija. Shutterstock ymmärtää tämän ja sisällyttää kuvaeditoriinsa helppoja ja tehokkaita toimintoja, joista käyttäjä pääsee käyttämään useita  monenlaisiin projekteihin sopivia mallipohjia. Lisäämällä muutamia henkilökohtaisia peruselementtejä tällä helppokäyttöisellä kuvaeditorilla voit luoda valmiin tuotteen kantamatta huolta jokaisesta yksittäisestä elementistä. Se myös auttaa sinua tekemään töistäsi yhtenäisiä tarjoamalla samankaltaisena pysyvän perusasettelun. Mallit-painike löytyy näkymän vasemmasta reunasta kangastyökalupalkin keskipaikkeilta. Aloita klikkaamalla tätä painiketta.

Koot
Jos olet jo valinnut valmiin koon kankaallesi, Mallit-painike hakee kaikki suunnitelmat, jotka toimivat hyvin noiden parametrien puitteissa. Kuitenkin jos et ole vielä valinnut kankaan kokoa, Mallit-painikkeen klikkaus avaa luettelon, johon on ryhmitelty alustoittain kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot, jolloin projektia ei tarvitse myöhemmin rajata eikä manipuloida.

• Facebook: Shutterstock Editor tarjoaa Facebook-mallipohjia. Voit valita tavallisen Facebook-kuvan koon, joka on 1200 x 1200 pikselin neliö, ja sopii ihanteelisesti uutispostaukseksi. Kehotusta varten käytettävissä on linkkimalli kooltaan 1200 x 627 pikseliä. Valittavissa on myös kansikuvamalli, jonka koko on 851 x 315 pikseliä.
  • Instagram: Haluatpa ilmoittaa tapahtumasta, esitellä valokuvan tai tarjota viisaita sanoja, Instagram-julkaisu on helppo tehdä lukuisten kokoa 1080 x 1080 pikselien olevien mallien pohjalta.
  • Twitter: Työkalussa on Twitteriä varten tarjolla kaksi mallia: lukuisia Twitter-julkaisuja kooltaan 1024 x 512 pikseliä, samoin Twitter-otsakkeita, joiden koko on 1500 x 500 pikseliä.
  • Pinterest: Houkuttele käyttäjiä klikkaamaan Pinterest-postaustasi käyttämällä mallipohjaa, jonka koko on 736 x 1128 pikseliä.
  • Sähköposti: tyylikkäillä sähköpostiviesteillä on parempi mahdollisuus tulla avatuksi, joten kiinnitä vastaanottajan huomio käyttämällä otsikkomalleja, joiden koko on 600 x 300 pikseliä.
  • Esitys: Esittelyt voivat vaihdella, joten niitä varten on kaksi vaihtoehtoa. Käytä 1024 x 768 pikselin mallipohjaa tavallisiin esityksiin tai tarvittaessa mallipohjaa "Leveä esitys", jonka koko on 1920 x 1080 pikseliä.

Suunnitteluelementit
Jokainen malli koostuu suunnitteluelementeistä, joita ovat sommittelu (kompositio), tekstien sijoittelu, fontit ja kuvat. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettet voisi korjailla projektiasi tarpeen mukaan. Pidätkö asettelusta mutta haluaisit eri kuvan? Käytä kangastyökalupalkin taustatyökalua tai valitse Shutterstockista tarkoitukseesi paremmin sopiva kuva. Tai lähetä sovellukseen oma kuvasi ja sijoita se projektiin kuvaeditoria käyttäen. Voit muuttaa värejä ja fontteja, tekstien määrää ja jopa kuvien opasiteettia. Mallit ovat lähtökohta tai niitä voidaan käyttää sellaisenaan, mutta ne eivät mitenkään rajoita luovuuttasi.

Kun mallin täydentäminen on valmis, siirry näkymän yläreunassa olevaan työkalupalkkiin. Tallenna projektisi tiedostoksi käyttämällä oikealla olevaa punaista Lataa-painiketta. Tai julkaise valmis työsi saman tien some-profiilissasi klikkaamalla harmaata Jaa-painiketta.

Huomautus: Editor Basic -käyttäjien käytettävissä on rajoitettu valikoima mallipohjia.