Shutterstock til iOS og Android

Udforsk. Opdag. Opret. Hent Shutterstock til iOS og Android.

• Nyd en banebrydende billedbrowser
  • Søg og se millionvis af Shutterstock billeder
  • Du kan nemt oprette og dele billedsamlinger undervejs
  • Hent billeder til din enhed med nuværende abonnementer
  • Se din licens historik - selv dem som blev hentet på en anden enhed/platform

Hvordan henter jeg billeder med de mobile apps?
Find et billede du kan lide, klik for at se billedet og du vil se en rød "Download" knap under billedet. Vælg det abonnement som du vil bruge og den billedstørrelse du vil have, tryk på "Bekræft download" og billedet vil blive downloadet til din enhed.
Bemærk: vektorer kan downloades/gemmes, men de kan ikke åbnes på mobile enheder.

Jeg downloadede et billede til min enhed. Hvor blev det af?
Denne app vil tit bede dig om lov til at gemme billeder på din enhed. I iOS, gå til indstillinger og vær sikker på at "Gem til kamerarulle" er valgt. I Android, gå til indstillinger og vær sikker på at "Gem til SDCARD" er afvinget. Det vil gemme til dit kameras album, og hvis du ikke har sat et SD kort i.

Når du har sikret at disse tilladelser er indstillet, kan du downloade billedet igen og du skulle kunne finde det i dit kameras album.

Skal jeg have en Shutterstock konto?
Du kan bruge Shutterstock til iOS uden en Shutterstock konto, men hvis du har en konto kan du gemme billeder til og ændre dine billedsamlinger. Brug det samme login og adgangskode som du bruger til www.shutterstock.com. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en gratis browse-konto inde i denne app.

Hvor meget koster denne app?
Shutterstock til iOS og Android er gratis.