Sådan eksporterer man After Effects til MP4!

I denne vejledning har vi vist, hvordan man eksporterer After Effects til MP4, så du laver en filformat, som alle kan nyde på deres computer, tablet eller smart telefon.

Hvad er MP4?
Også kendt som MPEG-4, MP4 er en almindelig videoformat, som kan afspilles på et udvalg af enheder. Det tilbyder en solid balance mellem kvalitet og filstørrelse, med meget god datakompression som ikke forringer billederne på nogen væsentlig måde. Det er en meget praktisk måde at dele videoer online og praktisk taget alt medieafspilningssoftware understøtter det.

Sådan eksporterer man After Effects til MP4
Først, start det After Effects projekt som du vil bruge og tjek om du vil ændre noget inden du eksporterer videofilen. Vælg så "Fil" > "Eksport" > "Tilføj til Adobe Media Encoder Kø".

Derefter skal du starte Media Encoder Køen og klikke på projektfilen for at vise Eksport Indstillinger dialogfeltet Det har muligheder for eksport video-kvalitet, format og mere. Under Formatering, skal du sikre at "H.264" er valgt, så du kan eksportere en MP4 fil. Når du er tilfreds med indstillingerne, klik OK.

For at indstille en eksportdestination til din fil, klik på "Output Fil" i Media Encoder Køen. Et "Gem som" vindue vil komme frem og du kan vælge et navn og en lokalitet til MP4 filen. For at starte processen, klik på den grønne afspilningsikon øverst i Media Encoder Køen. Du kan se fremgangen nederst på skærmen og også på et OutPut Forhåndsvisning minibillede.