Hvis jeg opgraderer min download til en Udvidet Licens, bruger den en af mine nuværende plan downloads?

I nogle tilfælde vil kunder have mulighed for at købe en enkelt udvidet licens når de ser på et billede. Du skal bare afkrydse "Opgrader til udvidet llicens" og klik download. Du bliver taget til kassen for at fuldføre dit køb. Det er en adskilt transaktion og vil ikke bruge dine tilgængelige downloads, hvis du har en nuværende plan.

  • Var denne artikel nyttig?

Kan du ikke finde det, du leder efter?