Musik formater og fornelighed

Shutterstock numre leveres i 16-bit WAV (44.1 kHz eller 48 kHz, afhængigt af nummeret) filer og er forenelige med alle større audio og videosystemer.

Hvis du har problemer med nummeret i dit redigeringssoftware, skal du sikre at lydindstilllingerne i dit projekt er indstillet til at være foreneligt med bithastigheden i Shutterstock filen. Alternativt kan du ændre Shutterstock filen til at passe til indstillingerne i dit projekt.