Kan jeg have flere billede abonnementer på min konto?

Ja, du kan have flere abonnementer på din Shutterstock konto. Du kan have flere standard og/eller udvidede abonnementer på samme tid. Du kan også have standard/udvidede abonnementer på samme tid som dit professionelle abonnement. Når du downloader billeder, kan du vælge hvilket aktive abonnement, du vil bruge.

Professionelle abonnementer fungerer dog anderledes. Hvis du køber et andet professionelt abonnement, vil der blive tilføjet tid ved slutningen af dit nuværende aktive abonnement. For eksempel, hvis du har 13 dage tilbage på dit 1 års abonnement og køber et nyt 1 års abonnement, så vil det andet begynde om 13 dage.

På en måned kan du downloade op til dit tildelte antal billeder. Hvis du løber tør for downloads inden for en måned, skal du vente til begyndelsen af den næste måned, inden du kan bruge yderligere downloads. Alle kan købe et abonnement på en måned og op til et år.

Har du brug for flere billeder? Vi kan måske tilbyde flere muligheder, som giver flere downloads og andre fordele. Kontakt os i dag.