Hvordan sletter jeg min Shutterstock konto?

Hvis du vil slette din Shutterstock konto, bedes du kontakte os så vi kan hjælpe dig med det. Det er desværre ikke noget, du kan gøre fra din konto, fordi der er visse juridiske restriktioner omkring hvordan vi kan slette konti.

Hvis du har nogle downloads på din konto, er din download historik den juridiske registrering af din ret til at bruge dette indhold. På grund af det, vil vi deaktivere din konto i stedet for at slette den, så du kan beholde dine licenser til tidligere indhold.