Hvor kan man købe stock billeder

Hvis du leder efter de perfekte stock billeder til din forretning, så har Shutterstock mere end 100 millioner royalty-fri billeder at vælge fra. Vi har en billige abonnementer til dem, der kun bruger os en gang imellem, små forretninger og store teams, så du får så meget værdi for pengene som muligt. Nedenfor har vi vist de fire mest almindelige måder hvorpå en bruger kan købe stock billeder på Shutterstock, hvad enten du har brug for en standard eller udvidet licens.

Hvad er en standard licens?

Hos Shutterstock følger vores standard licens med de fleste af vores abonnementer. Hvis du bruger billedet i en bog, reklamekampagne, vareetiket eller blad, kan du producere op til 500.000 kopier med en standard licens. Du kan også bruge billedet i et videoprojekt, så længe produktionsbudgettet er under $10,000. Du kan dog ikke bruge standard licens billeder på varer.

Hvad er en Udvidet licens?

På den anden side, fjerner en udvidet licens disse restriktioner, så det er et bedre valg til store forretninger og udgivelser. Det giver dig ubegrænset brug af et stock billede i alle medier, inkl. TV, bøger og på internettet. Du kan også bruge et stock billede til varer, som for eksempel t-shirts eller krus. For at få flere oplysninger om de to licenstyper, her er en nem sammenligningsside.

Standard billedpakker

Hvis du kun har brug for nogle enkle stock billeder til et engangs-projekt, er der et a la carte udvalg, som vil kunne hjælpe dig. Vælg mellem 2, 5 eller 25 billeder i hver pakke (ikke alle abonnementer er tilgængelige i alle regioner) og de vil blive forbundet med din konto. Når du har købt et abonnement, kan du søge i hele Shutterstock samlingen og finde det perfekte billede og så klikke download knappen for at bruge et af dine billeder. Billeder skal downloades inden for et år efter du har købt en standard pakke så vi anbefaler at du vælger et abonnement, som du vil bruge. Hvis du nogensinde får brug for flere billeder, er det nemt at købe en anden pakke. Disse pakker kan fås med en standard- eller udvidet licens.

Professionelle abonnementer

Vores professionelle abonnementer er perfekte til små forretninger eller et design studio. De tilbydes i et månedligt eller årligt abonnement, afhængigt af dine behov. Vælg mellem et 350- eller 750-billeder abonnement, uden daglige download begrænsninger eller billedstørrelse restriktioner. Med dette abonnement, er alle billeder samlet på en Shutterstock konto.

Team abonnementer

Til sidst, hvis du arbejder sammen med et større design team og du har brug for at flere brugere har adgang til Shutterstock samlingen, tilbyder vores team abonnementer den bedste værdi og fleksibilitet. Med dette årlige abonnement, kan du have 2, 3, 4 eller flere brugere med adgang til det samme abonnement og de kan downloade op til 1.000 billeder om måneden. Priser for vores team abonnement afhænger af hvor mange brugere du har brug for. Team abonnementer følger vores standardlicens.

Kundetilpassede/Corporate Abonnementer

Til de situationer, der kræver en udvidet licens, fleksibel brug eller et større antal brugere, tilbyder vi kundetilpassede corporate abonnementer. Disse abonnementer er designet til at opfylde forskellige typer kunders behov.

For at lære mere om Shutterstock abonnementer (inkl. enterprise-niveau og kundetilpassede abonnementer), klik her. Vi inviterer dig til at oprette en gratis browse konto, udforske vores samling og beslut dig til hvilket abonnement der opfylder dine behov.