Hvilke formater er musikfilen, prøve rater og bit rater?

Shutterstock musik er16bit (44.1khz eller 48khz) WAV filer. Comps er 128kbps (44.1 khz) MP3 filer. Begge er forenelige med alle større audio og video systemer.Hvis du har problemer med nummeret i dit redigeringssoftware, skal du sikre at lydindstillingerne i dit projekt er indstillet til at være foreneligt med bithastigheden i Shutterstock filen.

Alternativt ændrer du Shutterstock filen til at passe til indstillingerne i dit projekt.