Hvilke browsere understøtter Shutterstock.com og Shutterstock Editor?

Shutterstock.com og Shutterstock Editor understøtter de følgende populære browsere. Nogle andre browsere vil også virke, men de understøttes ikke officielt.

Desktop browsere:

• Chrome - version 36 og senere
  • Safari - version 7 og senere
  • Opera - version 24 og senere
  • Firefox - version 31 og senere
  • Microsoft Edge - version 12 og senere
  • Internet Explorer - version 11

Derudover understøtter Shutterstock de følgende mobile browsere:

• Safara til iOS - version 8.4 og senere

Google Chrome er den anbefalede browser til Shutterstock Editor. Editor er ikke beregnet til mobil brug i øjeblikket, så funktionalitet i mobile browsere er ikke garanteret.

Vi arbejder hårdt på Shutterstock Editor, men husk på at den i øjeblikket er i beta (Hvad betyder det?). Den er sikkert ikke helt perfekt endnu. Efterhånden som vi bringer nye funktioner til Editor, opmuntrer vi brugere til at give os tilbagemeldinger ved at kontakte kundesupport.