Hvad er Shutterstocks Premier platform?

Shutterstocks Premier platform tilbyder unikke værktøjer og arbejdsgange, som opfylder selv de mest avancerede indholdsbehov. Dit firmas indhold kan licenseres under en kundetilpasset rammeaftale om tjenester. Se nogle af de funktioner, som Premier tilbyder:

• Ubegrænset brugeradgang
  • Underkonti med styrede tilladelser
  • Batch download
  • Tilføj tilpasset metadata ved download
  • Del på tværs af organisation
  • Tredje part rettigheder kan overføres*
  • Følsom anvendelsesrettigheder*
  • Region- og sprogspecifikke kontomanagere
  • Øget juridisk beskyttelse
  • Ubegrænset forhåndsvisning uden vandmærker*
  • Tilpasselige betalingsmuligheder: pay-as-you-go eller køb i løs vægt
  • Premier udvalgt indhold
  • API adgang

Premier platformen er tilgængelig med vores Medie og Premier licenser som giver mulighed for tilpassede licenser og arbejdsgange. Vil du lære mere om hvordan Premier platformen kan fungere for dig? Kontakt os i dag.

*Disse funktioner er tilgængelige med visse licenser.