Hvad er Shutterstock API?

For at støtte udviklere og kreative platforme i deres arbejde med at skabe innovative produkter med Shutterstock, har vi gjort vores API (application programming interface) tilgængelig til integration.

Shutterstock API lader tredje parter levere Shutterstock biblioteket, søge-kapaciteter og licensfunktioner direkte i deres applikationer. En lokal API integration strømliner kreative arbejdsgange, øger bruger vedligeholdelse og kan give en yderligere indkomstkilde via in-platform videresalg.

Til dags dato driver Shutterstock API over 8.000 applikationer og er lokalt integreret med Google, Facebook, IBM, Wix, Art.com og flere andre.

Nogle bruger Shutterstock API i nogle tilfælde:

• Wix brugere kan få direkte adgang til Shutterstock billeder og videoklip og skabe fantastiske hjemmesider nemt og hurtigt

• Google integrerede Shutterstock API for at levere over 250 millioner royalty-frie billeder til annoncører in-platform for at accelerere oprettelse af annonce og gøre det nemt at A/B teste prøvebilleder

• Promo tilpasser Shutterstock API til at hjælpe firmaer af alle størrelser med at skalere video produktioner ved at have over 14 millioner klar-til-brug Shutterstock videoklip lige ved hånden

Lær mere eller kom i gang i dag ved at besøge vores Udvikler Portal. Vi kan ikke vente med at se, hvad du vil skabe med vores API.