Hvad er Shutterstock API?

Shutterstocks billedbibliotek er blandt de største i verden, og vi har gjort det nemt at gå til denne kilde med vores API. En API (application programming interface) gør det nemt for tredje parter at opbygge værktøjer som forbinder med Shutterstocks indhold.

Vores API lader dine brugere søge efter og downloade Shutterstock billeder direkte i dit produkt/system. Forbind dine kunder med Shutterstock indhold til brug i dine produkter eller give dine medarbejdere adgang til Shutterstock biblioteket. Eller bliv et søsterselskab eller forhandler og tjen provision på hvert salg. Mulighederne er enorme.

Nogle eksempler omfatter:

• AOL forfattere og redaktører kan søge, gennemse og licensere Shutterstock billeder direkte inden for AOL’s interne CMS
  • Microsoft Powerpoint integrerer med Shutterstock billeder, for at lade brugere prøve billeder i deres præsentationer gratis og så licensere dem problemfrit i Powerpoint
  • Facebook’s reklameværktøj lader organisationer og marketingfolk indarbejde Shutterstock billeder i reklamer

For at lære mere om, hvordan dit firma kan integrere med Shutterstock billeder, kontakt os i dag.