Hvad er Adobe Touch App Plugins?

Med Adobe's udvalg af mobile touch apps, kan du tegne dine ideer på en tablet, redigere billeder undervejs og redigere film på din smart telefon. Det er alt sammen en del af Adobe's Creative Cloud, en fuldt ud integreret samling, der omfatter programmer som for eksempel Illustrator, InDesign og Premiere på desktop og mobile enheder. Hvad er Adobe Touch App Plugins? I denne handy vejledning viser vi, hvordan denne gratis software download kan synkronisere din kreative arbejdsgang mellem flere enheder, lige meget hvor du befinder dig.

Hvad er Adobe Touch App Plugins?
Denne plugin konverterer arbejde udført inden for en dedikeret mobil app som for eksempel Photoshop Mix eller Photoshop Sketch, og lader dig flytte det over til desktop udgaven af Photoshop uden nogen problemer. Det gælder også for Touch apps for eksempel Adobe Premiere Clip og Illustrator Draw. Så kan man enten gøre arbejdet færdig på en desktop eller skifte mellem programmer på flere forskellige enheder.

Med Adobe Creative Cloud, får man 20 GB af cloud opbevaringsplads, og det betyder at man kan få adgang til projekter på computeren på kontoret, den bærbare hjemme og kollegaens bærbare. Så længe du har Creative Cloud login oplysninger og Touch App Plugins installeret, er du klar til at gå i gang!

Download af plugin
Når man abonnerer på Creative Cloud og går til installationssiden, kan man se din komplette liste over desktop programmer, der omfatter Photoshop, Premiere Pro og InDesign. Nederst på listen kan du se Touch App Plugins med et logo, der ligner en rød legoklods. Klik "Download" for at begynde installation af denne plugin. Når installation er færdig, kan du arbejde på dine projekter fra forskellige enheder.