det grundlæggende i Shutterstock's Team Experience

Shutterstocks Team Experience giver en robust oplevelse i teamsamarbejde. Teamadministratorer kan invitere og fjerne brugere og administrere planer. Læs videre for information om nogle af de tilbudte Team Experience-funktioner.

Hvad er forskellene mellem teamadministratorer og teammedlemmer?

 

FunktionTeamadministratorTeammedlem
Inviter og administrer teammedlemmer
Køb og administrer planer
Administrer betalingsprofiler
Download
Se teamlicenshistorik og download den igen
Opret og del Samlinger


Administratorer


Kan en teamadministrator vælge navnet på deres team?

Ja. Teamadministratorer vil blive bedt om at vælge et teamnavn og et avatar til at identificere deres team, når de logger ind. 

 

Hvordan kan teamadministratorer ændre deres teamnavn og teamavatar?

Teamadministratorer kan til enhver tid ændre teamets navn og avatar. Klik på den vandrette ellipseknap ··· ud for dit teamnavn for flere muligheder. 
 


Indtast et teamnavn, der repræsenterer dit team, eller hvordan kontoen anvendes.

Upload et avatar, der repræsenterer dit team, eller hvordan kontoen anvendes. Alternativt kan du vælge et af de forudindstillede avatarer.

 

Hvordan kan teamadministratorer invitere nye brugere?

Shutterstock's Team Experience tilbyder hvert teammedlem et unikt login, og giver teamadministratoren muligheden for at invitere nye medlemmer til at deltage i teamet, op til det tildelte nummer, hvortil planen oprindeligt blev købt. Sådan kan teamadministratorer invitere nye brugere:

1. Klik på "Min konto" i øverste højre hjørne af Shutterstock-webstedet, og vælg derefter "Team"

2. Dette vil tage dig til dit team-betjeningspanel:

3. Fra dit team-betjeningspanel skal du klikke på den røde “Inviter”-knap og indtaste e-mail-adresserne.

Hvis den bruger, du inviterer, allerede har en Shutterstock-konto, vil de være i stand til at deltage i teamet med deres nuværende konto, så længe de ikke har en aktiv plan. Hvis de endnu ikke er en Shutterstock-bruger, tilmeldes de automatisk, når de accepterer invitationen.

Hvordan kan teamadministratorer administrere afventende invitationer?

Klik på den vandrette ellipseknap ··· ud for dit teamnavn for flere muligheder. Teamadministratorer kan geninvitere, kopiere invitationslinket eller fjerne:

  • Geninvitre: Send invitationsemailen til brugeren igen.

  • Kopier invitationslink: Klik for at kopiere invitationslinket. Teamadministratorer kan dele dette link med brugere, der oplever problemer med at modtage invitationen via e-mail.

  • Fjern: Annuller en afventende invitation der er sendt til brugeren.

Teammedlem

Hvordan accepterer nye brugere invitationer til at blive medlem af et team?

Det er let at acceptere en invitation til at blive medlem af et team. Sådan gør man:

Når en administrator inviterer dig til at deltage, vil du modtage en e-mail med et link for at komme i gang. Klik på "Kom godt i gang" for at begynde.

Hvis du er en ny Shutterstock-kunde, skal du vælge en adgangskode for at oprette din konto og automatisk blive medlem af dit team.

 

Hvis du allerede har en Shutterstock-konto, skal du bare indtaste din eksisterende adgangskode, og du vil automatisk blive medlem af teamet.

Når du er logget ind, bliver du bedt om at indtaste dit navn, så dine teamadministratorer og teammedlemmer kan identificere dig.

Klik derefter på "Tilmeld team", så ser du din kontoside og et velkomstbanner øverst. Det er alt, du er klar til at begynde at bruge din nye teamplan og samarbejde med dine teammedlemmer!

 

For mere information om vores Team Experience-planer eller for at anmode om en demo klik her .

Hvis du har brug for support med din Team Experience-konto, tøv ikke med at kontakte vores kundeservice!

  • Var denne artikel nyttig?

Kan du ikke finde det, du leder efter?