Shutterstock Plugins til Adobe Applikationer

Shutterstock plugins integrerer den største og nyeste samling af stock billeder direkte i de kreative professionelles arbejdsgang og vil bringe både inspiration og effektivitet til dit arbejde. Denne tætte integration med designer arbejdsgangen er endnu en måde hvorpå vi hjælper verdens historiefortællere lige meget hvor eller hvordan de arbejder.

Nøglefunktioner i vores plug-in omfatter:
  • Adgang til Shutterstocks hurtige og innovative billedsøgningsteknologi
  • Mulighed for at redigere et hvilket som helst billede med vandmærke gratis, og de redigeringer vil automatisk blive brugt igen, når billedet købes.
  • Direkte adgang til nuværende Shutterstock konti, inkl. Shutterstock Premier
  • Mulighed for at se nuværende billedsamlinger og adgang til tidligere gennemsete og købte billeder fra Shutterstock samlingen
  • Bliv straks inspireret af Shutterstocks stock billedsamlinger baseret på farver, følelser og andre ting

Hvad er plug-in?
Shutterstock plug-ins til Adobe Photoshop® og Illustrator® applikationer giver en hurtig, nem og bekvemmelig måde at gennemse, redigere og licensere Shutterstock billeder uden at forlade Photoshop® applikationen. Illustrator® plug-in lader dig også indsætte vektorfiler (men tillader ikke i øjeblikket redigering eller vektorlag eller objekter).

Er stockbillede plug-ins gratis?
Ja, Shutterstock plug-ins er gratis at downloade, installere og redigere forhåndsvisning af billeder.

Hvordan installerer jeg plug-ins?

• Download plug-ins her
  • Åbn og installer den downloadede plug-in fil
  • Åbn Adobe Photoshop® eller Illustrator® applikationen eller genstart, hvis den allerede er åben
  • I applikationen, åbn Window menuen og klik Extenstion for at åbne Shutterstock plug-in
  • Opret en konto eller log på din konto

Hvem kan bruge min stockbillede plug-in?
Mac OS X brugere og Windows 8+ brugere kan installere og bruge denne plug-in på Adobe applikationer CC2015 og nyere.

Hvordan licenserer og køber jeg billeder?

• For at licensere og købe billeder, bedes du logge på din Shutterstock konto fra din plug-in, vælg det abonnement som du vil bruge, og vælg størrelsen på billedet som du vil indsætte.
  • Hvis du ikke har et Shutterstock abonnement bedes du besøge os online for at se købsmulighederne.

Hvilke udgaver af Adobe Photoshop® applikation understøttes?
Shutterstock plug-in til Adobe applikationer understøtter i øjeblikket Creative Cloud 2015 og nyere. For at få besked om opdateringer, kan du indtaste din e-mail nederst på siden.

Hvilke styresystemer understøttes?
Shutterstock plug-in er forenelig med Mac OS X, og Windows 8 eller nyere.

Hvilke sprog understøttes?
Stock billede plug-in er i øjeblikket tilgængelig på engelsk. For at få besked om sprogopdateringer, kan du indtaste din e-mail nederst på siden.

Bliver forudvisninger trukket fra mine billede downloads?
Forudvisninger bliver ikke trukket fra dine billede downloads. Indsæt så mange billeder som du vil, rediger dem, vær sikker på at de opfylder dine behov og licenser dem så.

Jeg installerede min plug-in men den vises ikke i mine  extensions. Hvad skal jeg gøre?

• Vores plug-in virker til Adobe Photoshop® og Illustrator® CC2015+. Du bedes tjekke at du har en forenelig udgave.
  • Genstart Adobe applikationen. Fra Adobe applikationen naviger til vindue (i værktøjsbjælken), extensions → Shutterstock plugin.
  • Hvis du stadig ikke kan få adgang, bedes du sende en mail til support@shutterstock.comog inkludere en beskrivelse og et skærmbillede, hvis du kan.

Hvad hvis jeg får bugs eller andre problemer?
Hvis du får bugs eller andre problemer, som for eksempel problemer med at installere eller downloade, bedes du sende en mail tilsupport@shutterstock.com og inkludere en beskrivelse og et skærmbillede, hvis du kan.