Hvad er forskellen mellem tilskæring og størrelsesændring?

Tilskæring er når du skærer en del af et billede af, for at få en ny størrelse eller facon. Ved ændring af størrelse beholdes hele billedet, det ændrer bare størrelse. I Shutterstock Editor, tilbyder vi nyttige forudindstillinger til at ændre størrelsen og faconen på billeder sammen med manuel tilskæring af billeder.

Vi arbejder hårdt på Shutterstock Editor, men husk på at den i øjeblikket er i beta (Hvad betyder det?). Den er sikkert ikke helt perfekt endnu. Efterhånden som vi bringer nye funktioner til Editor, opmuntrer vi brugere til at give os tilbagemeldinger ved at kontakte kundesupport.