Opkræver Shutterstock salgsafgifter og andre skatter?

Kort sagt, ja: hvis dit land kræver, at vi skal opkræve en salgsafgift, så skal vi gøre det.

Med kunder over hele verden, så skal Shutterstock overholde den lokale skattelovgivning i hvert enkelt land. Hvorvidt et køb hos Shutterstock er indeholdt skat, bestemmes primært af det land, hvor din betalingsmetode er registreret, og af den faktureringsadresse, der er registreret på din konto.

De fleste lande kræver kun, at vi opkræver skat fra vores private individuelle kunder. Hvis du er et firma i et af landene, der står på listen nedenfor, så kan du se et afsnit på din faktureringsside, hvor du kan indtaste dit lokale skatte-ID. Det hjælper os med at finde ud af, om vi skal opkræve skat eller ej. Når du indtaster et gyldigt skatte-ID, betyder det normalt, at vi ikke vil opkræve skat for dine køb. Nogle regioner kræver dog, at vi opkræver skat, selvom du har et gyldigt skatte-ID.

Tabellen nedenfor viser landene, hvor vi opkræver skat i øjeblikket og links til databaser, som vi bruger til at tjekke skatte-ID. Bemærk venligst, at selvom vi ikke opkræver skat i dit land i øjeblikket, kan det være, at vi vil gøre det i fremtiden for at overholde den lokale skattelovgivning.

Vi sætter pris på din forståelse og dit samarbejde med os i vores arbejde med at overholde skattelovgivning over hele verden.

RegionSkattetypeSkattenummer indhentetBemærkninger
Europæiske UnionMomsMomsnummerDe fleste kunder i Holland betaler moms. Find ud af mere her.
SydafrikaMomsMomsnummerShutterstock skal opkræve moms fra alle kunder i Sydafrika.
AustralienGSTABN
New ZealandGSTNZBN
NorgeMomsFirmanummer