Shutterstock Skatteopkrævning (ikke-US)

Enkelt sagt, ja: nogle lande kræver, at vi opkræver salgsafgift, moms eller GST skat.

Hvorvidt et køb hos Shutterstock er indeholdt skat, bestemmes primært af det land, hvor din betalingsmetode er registreret, og af den faktureringsadresse, der er registreret på din konto.

De fleste lande kræver, at vi kun opkræver skat fra vores private individuelle kunder og ikke fra virksomhedskunder, hvis du er registreret i henhold til den gældende lovgivning i dit land. Hvis du er et firma i et af landene, der står på listen nedenfor, så kan du se et afsnit på din faktureringsside, hvor du kan indtaste dit lokale skatte-ID. Det hjælper os med at finde ud af, om vi skal opkræve skat eller ej. Indtastning af et gyldigt skatte-ID der kan bekræftes, betyder almindeligvis at vi ikke opkræver moms på dine køb hos os, der er dog nogle undtagelser, hvor vi skal opkræve moms i alle tilfælde

Vi sætter pris på din forståelse og dit samarbejde med os i vores arbejde med at overholde skattelovgivning over hele verden.

RegionSkattetypeSkattenummer indhentetBemærkninger
Europæiske UnionMomsMomsnummerDe fleste kunder i Holland betaler moms. Find ud af mere her.
SydafrikaMomsMomsnummerShutterstock skal opkræve moms fra alle kunder i Sydafrika.
AustralienGSTABN
New ZealandGSTNZBN
NorgeMomsFirmanummer
SchweizMomsMomsnummerShutterstock skal opkræve moms fra alle kunder i Schweiz. Fra oktober 2018.